2. mar 2005 9:59
Pozdravljene dekleta in žene,
Moških ne bom več pozdravljala, ker so nas očitno zapustili. Potiho hujšajo in ko bo čas bilanc se bodo oglasili tukajle in videle bomo minus številke 20, 30 in kaj vem kaj še. Nič ne jamrajo, samo hujšajo tile naši moški.
Zakaj to govorim, ker sploh nisem vedela, da doma hujša moj mož!!!! Štirinajst dni se je "malo paziil" in izgubil 4 odvečne kile! Brez vseh odvečnih besed, malo manj je jedel in izgubil ves višek, ki ga je nabral čez zimo. Vse bi dala za takšno zmernost in voljo.
Pa ne bom zdajle jamrala, ker se po včerajšnjem vodnem dnevu počutim zares odlično. Brez slabe vesti, lahka, zadovoljna in polna elana za zadnji mesec. Vse se tako počutite, ni res?
Drobtinica, suho sadje lahko ješ. V Rinini knjižici je predvideno za zajtrk in malico in sama sem si ga včasih privoščila zaradi prebave. Seveda ne smeš pojesti cele vrečke, par kosov pa si privošči brez slabe vesti.
Rinino knjižico sem naročila tudi jaz in kljub temu, da so mi odpisali, da dobim položnico ob koncu meseca februarja, je še nisem dobila. Po moje imajo zamudo in gotovo bodo najprej položnice, potem pa še knjižice.
Marjanca, ti povem, da je tudi mene včeraj dajala lakota bolj kot na prvi V dan. Mislim, da je to zaradi mraza. Telo pač bolj zahteva hrane, da ima kaj za kurjavo. Danes zjutraj sem komaj pričakala tisto banano in zdaj spet tankam vodo, ker je do kosila še dolga! Malice nimam (spet kazen!) in na koncu koncev je tudi voda boljša kot nič.
Torej punce, danes bo mesooooooooooo in kar sline se mi cedijo ko pomislim na puranov zrezek in ostale dobrote.
Pridne bodite in če le imate priložnost, pojdite na en sprehod. Sama jih prav pogrešam in verjetno bom danes zvečer uspela na en hiter špancir.
Dijooooooo
P.S. Pozabila sem čestitati vsem vam, ki ste imele danes zjutraj bolj voden pogled. Ostalim pa bomo seveda stale ob strani ko bo na njih prišla vrsta za vodo.
Marina5
Sporočilo je spremenil(a) Marina5 dne 02. mar 2005 10:01:04