1. mar 2005 22:07
Dober večer, vodenke !
Naj bo že enkrat konec tega zmešanega dne. Ne vem, kdaj se mi je dan nazadnje tako vlekel. Kar naprej gledam na uro. Čeprav sem prišla domov šele ob šestih, mi je bilo hudo za znoret. Ne verjamem, da bom 3. preživela. Verjetno bom imela raje kar dva sadna dneva skupaj.
Marina5, grmenje je bilo tudi v mojih prebavilih. Živ obup. Še dobro, da ni bilo sodelavke v pisarni. Malo prej sem šla v hladilnik pogledati, če mi je kisla repa pobegnila, ker sem ji zjutraj, preden sem šla v službo, povedala, da je v sredo ne bo več v taki obliki. In saj ne vem, če bom dočakala jutrišnji dan, ko si bom skuhala en velik lonec samo kisle repe. Pa to bo noro........ Ne vem, če ne bom šla malo prej iz službe.
riba-ribica in ivonja, kaj sta obe iz mb ali pa sta tam v službi, da pijeta enako vodo kot jaz ? Ker ne živim v istem kraju kot sem v službi, pijem doma drugo vodo, ki ima precej drugačen okus oz. se po ne vem čem loči od te mariborske. Imam pa vode, takšne in drugačne, dovolj za danes. Mislim, da sem je spila kakšne 3 litre, kar je zame rekord.
Zdaj se pa umikam v posteljno kraljestvo, da bo že enkrat konec skomin. Na mizi gledam krožniki kitajskih špagetov z belim kurjim mesom, ker pač sin ni mogel pojesti do konca. Pa če to ni mučenje poštenih državljanov !
Postelja, prihajam v tvoje varno zavetje. Jutri zjutraj pa ob pol petih pol ure telovadbe za moj križek, potem pa tehtanje. Upam, da bom nagrajena.
lahko noč vsem in naj nam noč hitro mine!
marjanca45