22. mar 2005 8:43
dobro jutro!
uh, smo pa ostri postali! muci, super, veš da že komaj čakam na ta dan po veliki noči. saj sem nazadnje brezveze opustila zadevo. zdaj ko se nam nasmiha sonček in bo več možnosti za rekreacijo in manj časa za prijateljevanje s hladilnikom imam tudi več volje. vsekakor pa verjemem v to dieto. samo razumet jo je treba. in seveda, zbrati voljo. če je ni, je pa ta forum odlična zadeva.
SMRKETA, žal mi je, da so take ostre besede padle. čeprav ti pa na neke stvari dajem prav. a se kdo posmehuje ker hočemo iz 58 na 53 prit? upam da boste slej kot prej tudi ostale bliže idealni teži. potlej boste videle, koliko težje je spravit dol te 3 kile. kako ni in ni motivacije, ker se tehtnica ne premakne vsak teden vsaj za kilo kot se pri tistih ki imajo REALEN cilj shujšati za 20 kil. kdor misli, da smo tiste ta kratke (163 cm) idealne s svojimi 58 kilami, naj povem še tole- nič ne dam na kilograme tudi pri hujšanju po 3MD, ne. obsegi so pomembni. tam se , če imam srečo, vidi učinek. čeprav gre z mišjimi koraki naprej. in tudi pri teh 58 kilah imam nesorazmerno postavo. zgornji del še kar okej, ves višek pa ej na ta zadnji in stegnih. in zato bi naj blo lažje? dvomim.
smrketa, le pogumno. poznam te občutke, poznam dvome- če nsii prepričan v rezultat, težko zbereš voljo. jaz v dieto verjamem, sem jo že uspešno prebrodila. če je težava na začetku v tem da si lačna, nič ne de. kar pojej kolikor želiš, samo NE BODI LAČNA. sčasoma bo telo zahtevalo vse manj. predstavljaj si, kako si želiš izgledati poleti, morda te bo to vodilo. smo pa tukaj, da ti nudimo oporo. tiste ki gremo na minus 30 in tiste na minus 5. torej? se nam pridružiš?
sicer pa.... čeprav kak teden ne jem sistematično po dieti, ko čakam na nov začetek, se mi dogaja to, da "želim izkoristit zadnje dni". ko pomislim, kaj sem čez dan pojedla, me je kar malo sram. kot kanta za smeti sem. pridobila sem nazaj slabi 2 kili.... ne vem, kako bo po končani dieti. nisme pripravljena vse žiovljenje ločevat hrane. OBOŽUJEM MLEČNI RIŽ! najbrž se bom zato vedno znova vračala k dieti, vmes pa..kakor bo šlo. kakšne izkušnje imate kaj ve???
PA SEM SPET PREVEČ REKLA. LEP POZDRAV,
tabina