ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

3. jun 2005 8:47

Jutro! A še vse spite? Jaz sem speljala sadni dan 100%. Se je pa že začel ciklus, ki je bil kriv za mojo dvodnevno požrtijo. Mislim, da bo zdaj vredu, ker res ne bi želela končati kot Rmeli, pa brez zamere. Včeraj sem kar nekaj časa sedela pred polno obložene mizo (sladkarije) pa ni nič romalo v moja usta. Jupi!!! Bom kamalu spet ta prava. Kmalu pa zato, ker moram priznat, da vsaj malo mi je pa bila mamljiva čokolada pa sem se vzdržala. Danes pa meso...njam... njammm. Zelo mi je všeč ideja o albumu, moti me le to, kot je že ena napisala, ta forum bere veliko več ljudi, ki se nam še jevit ne upa, menim, da bi mogle imet tak album, da nebi bil na ogled vsem ostalim. Z kakšnim geslom za sam ogled. Pa tudi tabelo bi bilo treba malo dopolnit. Vipercat si še z nami? Saj vem da nimaš veliko časa. Zoran dobrodošel nazaj, kaj pa je povzročilo tvoj napad lakote? (PMS?) :))))) joke! Kaj pa naša stran? Že kaj nastaja? Pozdravček! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

zoranb  

član od: 20.4.2005

sporočila: 16

3. jun 2005 8:56

Rožica, ja, res je bil PMS - Potreba po Močno Sladkem Vse se je začelo na rojstni dan prijateljice.. najprej z majhnimi prekrški, potem z večjimi... dokler ni bilo v želodcu spet že vse zmešano. Ampak pustimo to... poskušam pozabiti LP! Z.

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

3. jun 2005 9:16

no, pa sem dočakala da je kdo drug otvoril današnji forum. iz spoštovanja do marjance, ki rabi nekaj časa zase, je ta vrstica praznine.... tako. jaz sem vsa prehlajena... sinusi zabasani... če je to razlog za žrtje, ne vem, ampak nameravam pa 2 dni biti sadježer. ni hudič, da se ne spravim k sebi. na našem koncu s eobeta športni vikend, bom skušala se namesto v prehranjevanju aktivirati na to temo.... kako je s sadjem namesto večreje?? tabina to sem še podabila- glede albuma. sploh me ne moti, da berejo še drugi te forume,velika večina črpa voljo iz naših pisanj in se vračajo na strani prav zaradi naše skupne teme-hujšanja. ljudje smo različni- eni radi čvekamo, drugi so bolj vase zaprti ali pa se jim ne ljubi (zato pa smo tukaj zvečina ženske ;) najdejo se pa tudi takšni, ki imajo zgrešeno mnenje o t.i. preobilnih ljudeh in se jim zdi da smo pač nedisciplinirani pri hrani, kar v glavnem sploh ne drži. ne bi rada bila tarča posmeha, da svak ve kaj sem kdaj psiala.... zato imamo sinonime. ideja z albumom je super, se pa strinjam z rožico, morali bi imeti dostop samo z geslom... ne bi rada bila zvezda interneta .... ker narod je pokvarjen. poglejte samo kaj se dogaja sanjski ženski :)) Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 03. jun 2005 09:34:49

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

3. jun 2005 9:20

Živijo! Jaz ga pa sračkam tra-la-la.Bo treba pamet v roke vzet.Zanimivo Zoran ima PMS. Lep dan brez grehov!(prehranjevanih) jesen

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

3. jun 2005 10:02

Treba ga je srat,dokler si še malad........ Ja,ja pol imaš pa probleme. No,pa sej bo,tud jaz sem ga že danes mal kiksnila,včeraj pa sadni dan preživela čist brez pregreh.Danes sem pa seveda že mogla en košček salame v usta vtaknit.Ej,Marjetka cvetka,to si mi karakter.Saj ni čudno,da mi kile nikamor ne grejo,če pa se ne morem zadržat(tisti košček salame je bil kloniran in so kar naenkrat bili trije!!!!!) Uživajte še naprej! Marjetka cvetka

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

3. jun 2005 11:24

Marjetka Cvetka, pa ti si res ena cvetka! Sem se včeraj nasmejala tvoji zgodbici o tem, zakaj je blo treba zmeri zarad ene stvari več jest (sem malo v zamudi z branjem, veš). Veste, včeraj sem imela tud jaz PMS in to takega Zoranove sorte, da ne bo pomote. Ene par dni sem bila prav pridna, pa sem rekla, se ne bom nič kaj preveč hvalila, ker potem ponavadi prav kmalu zatajim, no, pa sem vseeno. Sem pa spet začela telovadit in to 20,25 minut vsak drugi dan. Se ornk pozna, da sem imela pavzo, pri nekaterih vajah sem imela kar probleme in nisem mogla spraviti skupaj toliko ponovitev kot pred časom (ejga, saj skoraj 3 mesece nisem telovadila), najbolj se je poznalo pri sklecah (prvi dan samo 20, vceraj pa 40, prej pa sem jih brez problema naredila 70 in tudi 80, če sem bila dobre volje, pod 50 pa nikoli). Pa tudi mišice sem malo čutila čez 2 dni, tako kot jih že dolgo nisem. Moram se res glede telovadbe spraviti v red, saj ne bi rada spet imela muskelfibra, ko je pa tko lušten brez njega. Držte pesti zame! Jaz jih močno stiskam za vse vas! Glede albuma pa se tudi jaz strinjam z Rožico in Tabino - bolj bi mi bilo všeč, če bi bil album samo naš. Lep sončen dan vsem skupaj, tudi tistim, ki vas danes ni z nami! Encijan

Lady_L  

član od: 26.8.2003

sporočila: 1260

3. jun 2005 11:34

Jučer sam imala vodeni dan i 1/3 dijete je iza mene. Vaga pokazuje 4 kg manje i ja sam čist zadovoljna. Neka svaki mjesec još 4 kg bude manje...pa kam ćeš bolje. Lidija...

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

3. jun 2005 12:20

Rožica in tabina, album je na ogled samo tistim, ki imajo uporabniški naslov, če želite pa lahko tudi to spremenim - čeprav ne vem, česa bi se sramovali-saj nas veliko ljudi pozna. spreminjat pa itak nihče nič ne more, ker imamo geslo. če so tudi druge takega mnenja, bom nastavila,d a ne bo javen.... meni se zdi to motivacija za druge, da vidijo, da smo čisto preproste punce in fantje, ki pač želimo shujšati, eni več, drugi manj, kar pa sploh ni pomembno, ker imao vsi isti CILJ! Darchy

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

3. jun 2005 12:36

Men je čist vredu kar tako kot je.Če je pa kateri nerodno,ji pač ni treba pošiljat slikce. Darchy,upam,da ne bova samo midve v albumu!Dejte punce,opogumite se in pošljite slikce. Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 03. jun 2005 12:48:07

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

3. jun 2005 15:07

Živjo, samo na hitro, da vsem zaželim en lep vikend. Ta teden je bil res ubijalski zame, tako da komaj čakam vikend jutri, čeprav bo treba zgodaj ustat in it lovit literaturo za diplomo...ampak vsaj malo lahko zadihamo!! Skratka imejte se lepo in izkoristite soboto, baje da nas bo v nedeljo pralo...malo sem žalobna, ampak bom pa vsaj kaj zlikala, da bo kaj za oblečt. Kje sta pa marjanca in pa tejčica??? Pogrešam vaju... Sarica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti