2. jun 2005 8:44
zraven pečenja peciv na OH dan se bom morala odvadit tudi brskati po recpetih po kulinarki, ki je izvorni krivec za to! se mi kr vse lušta... kaj menite-ravno se razpisujejo o pečenju zamrznjenega pomfrija na pekaču v pečici. danes imam škrob in se mi krompir kr lušta zraven nove hrustlajve solatke ..pa še hitro je, ko bo sila ob prihodu domov. mislite da je že premastno ko je predpečeno? pa še nekaj- ne spada lih sem, ampak če napiše vsaka samo en vrtsico ne bo panike- imate ka dober naslov kake knjige (ne fantazijske, ne preveč limonadaste pa NE ŠTUDIJSKE :)))...) poletje se bliža, pa branje na terasi prav prija ;) imam kr nekaj naslovov na zalogi- menjam ;) nens, NE SE tehtat vsak dan! govorim iz lastnih izkušenj- 1x tedensko ali pa vsaki B dan zjutraj... čisto dovisno je, koliko telo dovaja vode. zdaj ej najbrž tudi precej več vnašaš. to ni merillo. boš videla, čez en teden bodo že kaki rezultati- neje po 10 dneh ,, po treh je pa malo zgodaj, se ti ne zdi? kar se je nalagalo leto dve, ne more izpuhtet kar v enem tednu. celo s kremami, ki ti za 2 cm stopijo kožo v 5ih minutah ne ;) :)))) lp tabina Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 02. jun 2005 08:47:40