10. maj 2005 12:40
Vipercat, HURA za službo. Očitno je ta forum oz. ta dieta odlična za pridobivanje služb, dekleta, kaj ?
S Kokos sta že dve, ki ne bosta več spali predolgo v jutro. Če se prav spomnim, je sedaj Aknirad na vrsti. Imam prav, Aknirad ?
Bussy Bee, tudi jaz nisem doma nikoli perd 15-15.30, kar pomeni, da v najboljsem primeru pade prva hrana v želodček okoli štirih. Pa je že kar kriza, kot pravi Tabina. Mene sicer nič grešnega ne mika, samo lačna sem, tako, da komaj čakam. In Tabina moja draga, saj imaš popolnoma prav, da si že prejšnji dan kaj pripraviš ( jaz tudi), ker potem gre vse dosti bolj hitro. In namesto da bi iskala pregrehe, usmeri vso energijo v pripravo kosila, da boš prej gotova !!! Vsakič, ko boš zdržala, boš ponosna, ker si karakter. Moj otrok že ve, da se mi ne sme kaj dosti motati pod nogami v kuhinji, ko pridem domov, ker mi je vse zoprno. Do kosila pa jem sadje v približno takih obrokih kot punchka. Odvisno od dneva, kako sem lačna.
Bussy Bee, tudi jaz sem na začetku najbolj pogrešala moje sendviče in sem si rekla, da se jih bom po koncu diete "nažrla". Pa se jih sploh nisem. Me je po nekaj prvih tednih želja minila, saj je bilo toliko drugih stvari, ki sem jih jedla.
marjanca45