14. feb 2005 16:58
Zdaj sem se jaz spomnila, kako sem kuhala fižol. Mama je šla v njivo, midva z bratom pa sva bila sama doma. Nenadoma sem zavohala, da se fižol smodi ( nihče ni nič naročil). Hitro sem peljala brata čez cesto, da je šel v njivo povedat, da se fižol smodi, jaz pa spet tekla domov in močno mešala fižol. Dokler je prišla mama domov je bilo tako pošteno premešano, da je bilo vse za na gnoj, pa čisto malo se je prismodilo. Če bi samo z ognja odmaknila.... To, ko sem bila še otrok(-,8 let), a sem jo ušpičla pred par leti. Tudi fižol. Sem ga kuhala, probala, je skoraj kuhan, le še malo vode ne bi škodilo. Sem dodala vodo, dvignila plin, da hitro zavre in se tekla prebleč za v službo. V tem me je zmotil telefon in sem odšla v službo. Fižol pa na ta močnem plinu (na srečo pokrit z Wonder Cooker). Čez kako uro pa mož voha in komentari : katera je zažgala fižol, ko je po nekaj časa ugotovil, da se to smodi iz naše (na srečo letne) kuhinje. No, Wonder cooker me je rešil, da je na gnoju končal samo fižol in smo celo emajlirani lonec rešili. Suzana