![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
27. jan 2005 15:32
Torte zgledajo res enkratne. Upam, da bomo dobili kakšen prostor na forumu, kjer bodo lahko "rastavljene" fotagrafije tort, ki jih delamo - te.![](/forum/icon_smile_wink.gif)
27. jan 2005 15:32
Torte zgledajo res enkratne. Upam, da bomo dobili kakšen prostor na forumu, kjer bodo lahko "rastavljene" fotagrafije tort, ki jih delamo - te.
27. jan 2005 19:48
27. jan 2005 19:52
Sorči!
27. jan 2005 21:06
Harmonija: Link je imel vejico zraven, zato ni delal, sem vam jaz popravil... Tisto s sliko ste pa prav razmišljali, vendar ste dali link od celega foto albumba ki ga imate na Volji, ne pa na posamezen jpg, torej prav na sliko. Boste rekli, kako pa vidim točen link do slike (jpg), malo je zapleteno. Če uporabljate Opero, greste čez sliko in z desno miško izberete Properties in izpiše kompletno pot do slike. Z Internet Explorerjem je verjetno podobno, torej v samem albumu na fotografiji nekako dobiti lastnosti (properties) od slike... Za demonstracijo sem vam popravil link da zdaj kaže na prvo sliko in zdaj se slika odpre neposredno na KulSlo
27. jan 2005 21:08
harmonija a mi poveš kaj je to tičino masa in kje se jo kupi-kak okus pa ima, kaj pa cena lp mihana
27. jan 2005 22:43
28. jan 2005 7:26
28. jan 2005 9:16
ojla hvala za informacije se bom obrnila na g. goljata samo to mi še povej kako se oblikuje s to maso, a se prijemlje.....kaj moram pazit kaj pa rok uporabe??? a mogoče veš kako je trgovina v črnučah odprta??? hvala mihana
28. jan 2005 9:35
28. jan 2005 9:57
Katera ima obroc za peko tort ki ga je kupila na tecaju? Baje da je zelo dober in da masa ne tece ven. Vesna Vesna Milek ReckoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Polnjene gobe
Dušeno rdeče zelje