![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
27. jan 2005 9:40
Pa kakšno mleko v prahu uporabiš, jih je več vrat, ne? Jaz sem probala nekaj podobnega z aptamilom, pa mi je šlo na bruhanje, tak je blo zanič. zvončica
27. jan 2005 9:40
Pa kakšno mleko v prahu uporabiš, jih je več vrat, ne? Jaz sem probala nekaj podobnega z aptamilom, pa mi je šlo na bruhanje, tak je blo zanič. zvončica
27. jan 2005 9:57
Mleko v prahu od pomurskih mlekarn - ne uporabljati mleko v prahu za dojenčke . lp Marta
27. jan 2005 10:11
prekmurka, hvala za idejo za mleko v prahu, sem že 1x spraševala, kaj bi alhko dala namesto sladkorja, da masa ne bi bila tako sladka, pa nismo meli nobene ideje razen mandljev,..., kar je itak marcipan... Jah, super si, potem sva meli pa čisto isto idejo za to, akko naredit žogo - iz dveh polovic v polkrožni posodi spečenih:) Hec, kako ena in ista ideja zrase na tako različnih koncih, a ne?;) Veri
27. jan 2005 10:22
Harmonija, kaj pa mi ostali? nic slikic?
27. jan 2005 10:36
27. jan 2005 11:46
VERI ,a ne ,da ni važno od kod si, važno je,da si človeški , da si pripravljen človeku pomagati ,pa če samo z eno tako drobno idejo o pripravi torte ,vem ,da bomo še dosti rekle na temo tort....jaz sem jih radelila že ogromno ,torej do naslednjega "pisanja ". LP Marta
27. jan 2005 12:00
Mene si najbolj impresionirala s tisto idejo za gole! Sicer se pa 100% strinjam s tabo! Sicer še nimam svojih otrok, ampak sva še midva dovolj otročja, da se že zdaj splača take traparije delat - bom mela vsaj prakso, ko bojo prišli še ta pravi otroci:) Veri
27. jan 2005 13:44
oj hvala za slikce, res so lepe, zanime s čim ste okraševali, smetana, lešniki....kako ste naredili une drobne rozice lp mihana
27. jan 2005 14:21
27. jan 2005 15:30
Slike zdaj lahko lepite na forum pod pogojem da so nekje na nekem strežniku, torej da jih lahko v brskalniku odprete kot http://www.nekaj.xxx/slika1.jpg na primer... Če je tako jih lahko prilepite semle z ukazoma [slika ]url naslov do slike[/slika ] (presledka pred zavitim oklepajem ni, sem ga moral narediti sicer misli da sem poslal slikoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Najboljši limonini razpokančki
Pure testenine z dimljenim lososom