16. jan 2012 10:22
obratno pa baje ne, tudi samo brala ne probala
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
16. jan 2012 10:22
obratno pa baje ne, tudi samo brala ne probala
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
16. jan 2012 10:43
... pa ravno to me je zanimalo No, bom pač sam ugotovil
16. jan 2012 13:29
666, vaja dela mojstra... Sicer pa res ni treba jesti kefirja vsak dan, če ga dalj pustiš, je prav super, no, vsaj meni, današnji se mi je vlekel kot žvečilka, prav nič tekoč, njami. Sem ga dala delati v petek zjutraj.
Loni Makaroni
16. jan 2012 21:15
Loni je napisal/a: |
666, vaja dela mojstra... Sicer pa res ni treba jesti kefirja vsak dan, če ga dalj pustiš, je prav super, no, vsaj meni, današnji se mi je vlekel kot žvečilka, prav nič tekoč, njami. Sem ga dala delati v petek zjutraj. |
Saj jaz ga tudi ne jem nikoli prej kot po 3. dnevu, a takrat se dela nov, ki bo 3 dni star takrat, ko bom prejšnjega pojedel... Dostikrat spotjo odpivam sirotko, tako da po 3 dneh ostane bolj kot ne kefirjeva "skuta", uporabna b vseh pogledih kot "običajna" (kisla) skuta. Baje je starejši "bolj koristen" (za prebavo in nasploh za zdravje). Meni je tudi bolj okusen. Zanimivo, ampak meni se zdi manj kisel od jogurta.
2. feb 2012 22:50
Mene pa zanima, če podarja kdo gobico iz mariborskega konca? Bi prišla iskat, če ne bom žicala po ZS (pošta).
Lp, M
Merlisa
3. feb 2012 20:31
Ravno danes sem prejela gobico za pripravo mlečnega kefirja. Ko se bo množila, jo lahko podarim dalje kateri, ki jo potrebuje.
janna
3. feb 2012 22:48
Pozdravljena Janna !
Tudi jaz bi bila vesela gobice. Malo je nerodno, ker sem iz Obale in predvidevam, da ste vi iz okolice Ljubljane.
Lahko se pa zmeniva, da mi pošljete po pošti in vam povrnem stroške.
Lp iz Obale
rina1234
5. feb 2012 11:04
Če kdo potrebuje vodni kefir ga lahko dobi pri meni. Sem iz Štajerskega konca.
Altalt
9. feb 2012 16:58
Pozdravljena Loni
Najlepše se zahvaljujem za poslane kefir gobice. So zelo luštkane in se že kopajo v mleku. Ker so bile posušene, upam, da si bojo čimprej opomogle in začele služiti svojemu namenu, da jim bo prijala Primorska burja in se bojo čim prej navadile na nov ambient.
Lp iz Obale
rina1234
19. feb 2012 14:19
Pri meni se tudi dobijo kefirjeve gobice in kefirjevi kristalčki.
Pokrivam pa vzhodni del Slovenije od Maribora, Ptuja, Ormoža do celega Prekmurja.
yulchiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganske palačinke
Evitine Jakobove pokrovače