8. jan 2005 17:39
Jernej res najbolje , da zapreš to temo, ker imam občutek, da se bo gospa Julija spotaknila ob vsakega in ga žalila, ne glede na to kakšna je tema. slamca8
8. jan 2005 17:39
Jernej res najbolje , da zapreš to temo, ker imam občutek, da se bo gospa Julija spotaknila ob vsakega in ga žalila, ne glede na to kakšna je tema. slamca8
8. jan 2005 20:25
Slamca, obcutek te vara. julia
8. jan 2005 20:30
Se opravičujem, lahko, da me občutek vara, ampak žal je tak moj prvi vtis saj se najbrž motim. slamca8
8. jan 2005 21:03
Julija, še ne počivaš?
8. jan 2005 21:05
o galja a si že doma :) Lep pozdrav Dušan
8. jan 2005 21:12
ne, se ne pocivam, saj ves, ena ura zamika.. julia
8. jan 2005 21:15
Hojla, Dušan, si me pogrešal na sprehodu? Zdaj pa sem že res doma in ponavadi ko pridem iz službe ne vklopim računalnika, danes pa sem naredila izjemo in sem še malo pokukala gor, če ste vsi zbrani. Ti pa lahko jutri zvečer orng zagnjavim, ko bom v nočni!
8. jan 2005 21:18
ha ha , kje me boš zgnjavila :) Lep pozdrav Dušan
8. jan 2005 21:21
Ja, ti jutri zvečer ne bom dala spat, če bom jaz lahko od pol sedmih zvečer do pol sedmih zjutraj budna, si še lahko ti. Pa si bova izmenjavala "ločevalne" izkušnje!
8. jan 2005 21:29
Galja, sem videla, da si se opravicila zaradi zelatine, pa saj ni treba. Vazno je, da smo pojedli, kajne? Lahko pa kolicino popravis kar v receptu, ce kdo ne bo bral naprej, mislim. poskusi narisati smeska, ki pomaha, ce bo slo. pa pa juliaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Metuljčki s paradižnikovo omako