5. jan 2005 20:47
Ne, se mi ne zdis zleht, prej navihan. Ja upajmo na nadaljevanje zgodbe... julia
5. jan 2005 20:47
Ne, se mi ne zdis zleht, prej navihan. Ja upajmo na nadaljevanje zgodbe... julia
6. jan 2005 6:36
MENI NI BILO VŠEČ,TAKO DA OBISKA PRI RAVBARJU NE BOM PONOVILA. NIA
6. jan 2005 11:17
No Dusano, pa sva dobila odgovor! Vcasih sem zivela v Kamniku in to gostisce poznam. Nam ni bil vsec, se pa nisem oglasila, ker je Maja Z pisala, da je v redu. Saj ves, cez cas se lahko kaj spremeni. No, po tem, kar si napisala ugotavljam, da je kot je bilo... julia
6. jan 2005 20:48
ja julija sva dočakala , samo sem presenečen nad odgovorom , ful sem mislil da bo pohvalila , tko da ni bla to reklama pacek no Lep pozdrav Dušan
7. jan 2005 18:05
Ja, če poizvedujemo po dobri gostilni, bi bilo dobro vedeti, kaj hočemo. Drago, moderno, v kateri nas bodo razvajali tudi za oči, ne samo z velikimi porcijami, ali pa domačo gostilno, morda takšno, v kateri imajo vse ali pa bolj ozko usmerjeno? Za vsakogar se kaj najde, se pa strinjam z reco, da cena in velike porcije nikakor niso vse oziroma tisto najbolj pomembno, ko izbiramo dobro gostilno. Tudi preveliki lokali mi niso blizu, dišijo na industrijo. No, malo sem nakaldala, pa upam, da ne bo hude krvi. Pozdrav, mamamia mamamia
7. jan 2005 18:34
mamamia se strinjam s tabo , vcas smo lačni , včasih b i se pa radi samo pocrkljali ob dobri hrani Lep pozdrav Dušan
7. jan 2005 19:19
Ko sem bila jaz nazadnje pri ravbarju, sem bila zelo razočarana. Naročila sem zrezek v smetanovi omaki z gobicami. In kaj sem dobila: totalno sladko omako, tako zelo sladko, da tudi mesa nisem mogla pojesti niti košček.. Seveda sem na to opozorila natakarico pa je rekla da se ji zdi čudno, kot da imam bujno domišljijo, je še rekla da bo vprašala kuharja, on je seveda rekel, da to pa že ni mogoče... No kakorkoli že, po dolgem ugotavljanju sva nato z mojim gosto ugotovila da je bila omaka najbrž narejena iz rastlinske smetane.. V glavnem mene tam ne bodo več videli.. Plačati sem morala vseeno biba
8. jan 2005 10:50
Sami sebe imejte vsaj malo radi, pa bo drugace. Le zakaj bi se doma clovek trudil in gledal na to kaj da vase, potem mu pa samo en obrok v zanikerni ostariji vse vrze iz ravnovesja. Pri nas smo ze zdavnaj zakljucili s tem. Jemo takrat ko smo lacni, toliko kot rabimo, vse pa mora biti cisto, pasa za oci in seveda dobro in zdravo. Ce gremo ven imamo enake zahteve. Ce nekaj placas, zahtevaj za svoj denar. Ce ne, se ze nimas dovolj rad. lp Vesna Vesna Milek Recko
8. jan 2005 11:09
Vesna Lep pozdrav Dušan
8. jan 2005 11:59
Reca, to je pa en taksen bla, bla, bla, da imam obcutek, da se pac nekaj napise, samo da se pojavis v forumu!! Pa kaj sedaj pomeni (po vase), da se biba nima rada, ker je pac naletela na slabo gostilno?! Tudi ne vem, zakaj bi ji tista hrana, ki jo je dobila v gostilni "vse vrgla iz ravnovesja"? Ja, tudi ljudje, ki imajo tezave s debelostjo jedo, kadar so lacni, jedo kolikor rabijo (in se vec) in verjamem, da si vecina od nas ne pripravi kos kruha s sirom tako, da je pasa za oci...Sploh nam zelite dajati vtis kot da ste vi in vasa druzina naj in oh in brez napake,(obicajno je vedno ravno obratno!) vse tako, kot bi naj bilo in bla, bla, bla. Saj to po mojem mnenju nikogar na kul slo ne zanima (vsaj za nekaj primerov zanesljivo vem..) Prosim vas, ne utrujajte z nesmiselno posto. Ce pa je potrebna kaksna strokovna pomoc, mi pisite, pa vam bom poskusala pomagati. juliaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svinjska ribica
Vitlof s sirom