Ste poskusili calvo ( in še neka druga reklama za konzervirano tuno je, pa se jo ne spomnim ta trenutek ).
Navajena sem na okuse, ki se jih je do sedaj dobilo v naših trgovinah. Tuna naj bi bila sicer tuna ampak vendarle...
Kaj pravite?
Lumpica
Ste poskusili calvo ( in še neka druga reklama za konzervirano tuno je, pa se jo ne spomnim ta trenutek ).
Navajena sem na okuse, ki se jih je do sedaj dobilo v naših trgovinah. Tuna naj bi bila sicer tuna ampak vendarle...
Kaj pravite?
Lumpica
18. dec 2004 20:09
safcol? juhica
19. dec 2004 12:01
Calvo je zelo dobra konzervirana riba, za moj okus boljsa od rio mare... nina
19. dec 2004 16:24
...in definitivno boljša od Safcola. Safcol ima tuno konzervirano v slanici in ne v olju. Zato ima tuna tudi "izpran okus". Sem pa še vedno pristaš tune Rio mare. :) tina
19. dec 2004 17:49
Ja meni tudi ni všeč Sacfol...., ja pri meni rio mare in calvo nekako konkurirata..je pa trenutno calvo v prednosti nina
19. dec 2004 20:05
Kaj pa cena? So primerljivi; Calvo, Rio Mare in Safcol??? lp, lidka
19. dec 2004 20:39
Nama s fantom se zdi calvo malce predrag... Safcola pa sploh poskusila nisva, ker mi tisto "v slanici" ne diši ravno. Cenovno še vedno raje izberem rio mare. lp, Marija
19. dec 2004 22:11
Mislim, da so cene teh tun v konzervah pretirane. Ko je tuna enkrat pospravljena v pločevinko, tako ne veš kakšne kvalitete je bila. Da ne govorimo o tem, kakšne kvalitete je olivno olje v katerem so. Jaz navadno kupim Dalmor tuno v navadnem olju, kosi so veliki, kot npr pri rio mare, le da je cena dosti nižja. To olje odcedim in čez prelijem domače olivno olje. Mislim, da se v primeru, če kupujete Safcol ali Rio ali Calvo, bolj splača kupiti svežo tunino. lp juhica
20. dec 2004 8:07
hei, kaj pa tuna Delamaris? lp keyj
20. dec 2004 9:13
Delamaris je zakon! Bojan Kokot
20. dec 2004 9:46
mislim, da za pet Calvo konzerv, ki so pakirane skupaj 420 sit ni veliko!!! ninaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Caprese solata s popečenimi svaljki
Bučke s sirom