Gospod tunček

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

20. dec 2004 10:22

p|na, če so res toliko se opravičujem, ker ko sva jih midva gledala so bile dražje. Predvsem sem mislila na tiste solate, ki jih reklamirajo, ko stane vrečka okoli 800 sit in več in se mi zdi da ni toliko vredna. Je pa tudi res, da takrat ko sva jih gledala niso imeli pri sosedu takih kot jih ti omenjaš. Bom drugič še bolj pozorna. lp, Marija Sporočilo je spremenil(a) galyka dne 20. dec 2004 10:25:39

keyj  

član od: 17.9.2004

sporočila: 91

20. dec 2004 13:02

ja tune v olju Calvo so res po ugodni ceni, ampak jaz ostajam še vedno pri Delamarisu, mislim da je od ribjih izdelkov še vedno najboljši, rada pa bi mal vedela kaj vi mislite o tej tuni ali izdelkih? se jih spklača še kupovat kljub tako veliki ponudbi ostalih proizvajalcev? jaz drugače največ tune zaužijem s testeninami in smetano tako da na koncu v krožniku ni prau tako velike bistvene razlike. lp keyj

sissi  

član od: 30.7.2004

sporočila: 185

20. dec 2004 14:24

Pri nas bom še vedno kupovali Rio mare ali Delamaris. Tuna Calvo pa se mi zdi preveč zmečkana (= dobiš ostanke, kot drugje). Prasci imajo pa v reklami tako lep kos tune. sissi

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

20. dec 2004 14:36

Jaz pa imam s Calvo zelo dobre izkušnje, tista v olivnem olju je res dobra. Pa tudi kosi so lepi veliki, se mi je pa v zadnjem času že prakrat zgodilo, da sem v konzervi Rio Mare dobila vse zmečkano. Mogoče pravzaprav ni kriva blagovna znamka, če je vsebina pločevinke speštana, ampak kako prevoznik ali pa trgovci delajo z blagom, kaj pravite? Pri Safcol pa mi je všeč predvsem to, da imajo poleg običajnih v slanici, rastlinskem in olivnem olju tudi take, aromatizirane s česnom ali pa čebulo. Dobrodošlo predvsem pri kuhi, ko delaš nadeve za testenine, ali pa če hočeš narediti malo drugačen tunin namaz. Glede Calvo me zanima le, ali je tisti njihov oglaševalski "trik" o omega3 maščobah in kaj še resen in so torej bolj zdrave od ostalih tun, ali pa je to dejansko le trik in so le napisali tisto kar je zdravega v vseh ribah, ampak ker ostale znamke tega nimajo napisano, potrošnik pač pomisli, da Calvo to ima, ostale blagovne znamke tune pa ne? A je kdo glede tega bolj strokovno podkovan? Lp Tjas Tjas

Venturini  

član od: 29.1.2002

sporočila: 1720

20. dec 2004 15:56

Vse ribe vsebujejo ribje olje. Ta pa vsebuje omega3 maščobne kisline, tako, da je vseeno kakšno pločevinko kupiš. (Calvo, Safcol ali Rio Mare) LP Saša Sasa Aleksandra Venturini

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

20. dec 2004 16:12

Od Delamarisa kupujem sardine, ki so cenovno res smešne - so pa enkratne. Tudi Delamarisove ribe z zelenjavo so zelo dobre. Mogoče pa manjka reklama? Otroci pa imajo seveda raje tuno. Kupujem pa Rio Mare v steklenem kozarčku, tako da vidim kaj kupim. Lumpica

Alekss  

član od: 27.10.2003

sporočila: 12

25. dec 2004 19:22

Moram pravreci, da zaradi idiotskih reklam za tuno Calvo te ne bi kupila niti pod razno. Tako je seveda nisem poskusila in je tudi ne bom, pa ce mi cel forum zatrdi da je najboljsa in najcenejsa tuna. Sicer pa sta mi (od teh, ki jih poznam) najboljsa Rio Mare (ljubezen iz otrostva) in Delamarisova Riba z zelenjavo - tista ki je po diagonali pol rumena in pol rdeca. LP vsem in seveda lepe lepe praznike s kupom odlicnega domacega peciva!

p|na  

član od: 1.3.2004

sporočila: 234

26. dec 2004 10:02

ajajaj saj je že tako preveč slabih reklam in oglaševanj, da se sploh več ne obremenjujem s tem. Mi je res vseeno kakšna je reklama, dokler je proizvod dober. Calvo mi je res zelo všeč, celo bolj kot rio mare (pa sem vedno prisegala na to znamko), saj se mi zdi da nima tako močnega okusa pa tudi Calvo se mi zdi da je malo manj masten. Drugače pa mi je pri Rio mare všeč, da so naredili še toliko drugih prozivodov, kot je npr. tunina pašteta - njam njam . nina

Zara-Marisa  

član od: 12.6.2003

sporočila: 351

26. dec 2004 17:33

Prisegam na Rio mare in sem popolnoma zadovoljna, tako da ne eksperimentiram z drugimi tuninami. Definitivno pa ne bom nikoli kupila tunine Safcol - tudi zastonj je ne vzamem zaradi reklame. Sicer se me oglasi ne primejo ker poznam to "mašinerijo", ampak Safcolov oglas pa preprosto ne zasluži tega imena. LP

p|na  

član od: 1.3.2004

sporočila: 234

26. dec 2004 18:36

no brez negativnosti bi tudi šlo. pač nekaterim bolj paše eno drugim drugo. sto ljudi sto čudi, ne vidim pa potrebe po teptanju vsega česar sami ne uporabljate.Mislim da tema ni bila odprta da ˇspljuvamoˇvsak proizvod posebej. nina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti