Zakaj....

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

1. dec 2004 19:47

Mislim, da naša še neizkušena kuharica pina morda ni dala torte v pečico ob pravem času. Sklepam iz vprašanja, koliko prej naj greje pečico. Vsekakor prej, preden je mešanje testo gotovo, kdaj je pečica ogreta na pravo temeperaturo pa pokaže lučka na štedilniku, ki ugasne, ko pečica doseže nastavljeno stopnjo. ali pa sem jaz narobe razumela vprašanje, koliko prej je treba pečico greti? Veste, je že tako, da se nam izkušenim kuharjem zdi vse tako običajno, ampak kakšnemu začetniku pa lahko malenkost pokvari uspeh. mamamia

p|na  

član od: 1.3.2004

sporočila: 234

1. dec 2004 20:02

ja začetnik v kuhanju sem res s svojimi 22 leti se še nisem naučila vsega česar bi se lahko...vendar pa mislim, da kar dobro kuham in predvsem pečem. Sacher torto sem že naredila, vendar ne po tem receptu, katerega sem napisala tukaj. Pečico segrevam vedno pred peko, sploh pred peko biskvitnega testa. No zato pa smo vsi tu, da si pomagamo z nasveti in idejami. nina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti