9. dec 2004 21:14
Pri teh, pri katerih sam reguliraš premer, bodite previdne/ni, ker nekateri ne smejo it v peč!
9. dec 2004 21:14
Pri teh, pri katerih sam reguliraš premer, bodite previdne/ni, ker nekateri ne smejo it v peč!
10. dec 2004 7:22
Majc, imam tak okvir vendar ga zelo redko uporabljam. Problem je namreč v tem, da tesno rado teče ven. Sicer zaviham peki papir, pa vseeno. Zelo dobro moraš zavihati papir in tudi testo mora biti zelo gosto. Sicer nisi naredil nič s tem okvirom. Take okvire na svojih tečaja prodaj Goljat. Nekdo jih dela za njega in so dokaj ugodni. Mimika
15. dec 2004 17:38
Pri takih okvirjih je dobro upoprabljati tudi ALU FOLIJO, ki jo lahko ovijemo okoli modela in ni luknje kjer bi testo priteklo ven-potrebno pa ga je namazati z maslom in posuti z moko- proti prijemanju, razen če damo spodaj peki papir in pod peki papir alu folijo da drži papir ob obroču. upam da bo komu to v pomoč. darini
18. jan 2005 8:01
Jaz imam nastavljivi okrogli model za peko, ki ga položim na peki papir, pa mi ni še nikoli testo ven teklo. Saj običajno biskvit za testo ni tako tekoč. Moram povedati, da sem z modelom, ki je iz nerjaveče pločevine zelo zadovoljna; prej sem imela teflonskega, na katerega se biskvit prime in je zelo zoprn za čiščenje - teflon zdrsaš, kar menda ni dobro za zdravje, ta pa se zelo lepo čisti Model sem kupila v Merkurju, cena je bila cca 3 tisoč SIT. Lp, SimonaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Jernejeva sadna torta s smetano