Zanima me, kje bi lahko kupila plasticne skatle za shranjevanje peciva in keksov, tako kot jih imajo slascicarji?
LP
Temo je spremenil(a) darini dne 24. okt 2004 09:08:15
Zanima me, kje bi lahko kupila plasticne skatle za shranjevanje peciva in keksov, tako kot jih imajo slascicarji?
LP
Temo je spremenil(a) darini dne 24. okt 2004 09:08:15
24. okt 2004 10:50
V Črnučah v obrtni coni so včasih imeli te zadeve, zdaj pa ne vem če ta trgovina še funkcionira, je bila zelo dobro založena z vsakršnim materialom za slaščičarje... P,
24. okt 2004 12:38
Še obstoja. lp Vesna Vesna Milek Recko
24. okt 2004 16:58
Kje natančno - ve kdo njihovo tel. številko, ali imajo spletno stran? Sweetie
24. okt 2004 17:46
Spletna stran Pekarne Vrhnika v Črnučah: http://www.pekarna-vrhnika.si/Slo/Prccrnuce/inde Lp, Asja
24. okt 2004 20:09
Hvala za odgovore. Dej vsaj vem kam iskat. darini
24. okt 2004 20:34
Na Brnčičevi, kjer je tripro in skladiščna cona. Če greš iz smeri Ljubljane proti domžalam, zaviješ desno in v prvem križišču levo. Na vhodu je bar, ki mu ne vem imena Mateja
25. okt 2004 9:23
Kaj pa kartonaste škatle, kje bi te dobila? Suzi
25. okt 2004 9:40
Veliko izbiro plastičnih škatel za piškote in torte imajo v podjetju Sevšek v Zalogu.
25. okt 2004 13:36
V pekarni Vrhnika v Črnučah nimajo plastičnih škatel. Sem bila prejšnji teden tam in oni prodajajo samo kartonaste škatle... Res pa je to kar je napisala simonka23, da plastične škatle prodaja podjetje Sevšek v Zalogu, so pa zelo neprijazni kot da jim je vseeno če bodo kaj prodali ali ne. Metka Zupančič
25. okt 2004 20:35
Nekaj dni nazaj sem v Rutarju v Mb videla plastične "škatle" za torte-oz. za nošenje in prenašanje tort. Tudi cena ni pretirano visoka. Mislim da je premer 28 cm in obstajajo v različnih barvah. So prav simpatične. Doma pa imamo "pekač", ki ima tudi pokrov tako da lahko pokriješ in neseš s sabo. Mislim, da smo kupili pri najboljšem sosedu. Zelo praktično. Upam, da bo kaj pomagalo. Lp, maychiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poke skleda z lososom
Metuljčki s paradižnikovo omako