14. okt 2004 11:45
Tale debata na temo pogrej in pojej me je čist prevzela...sam in moja družina smo poskusili že kar precej teh hran in smo navdušeni. Ena zadeva se mi zdi pomembna: zakaj so bolj "vodenkaste" - preprosto, ne uporabljajo moke in drugih stvari za zgoščevanje, kar se mi zdi v redu glede na to, da "bele" stvari niso najbolj zdrave, a ne? In, res verjamem, da ne dodajajo ojačevalcev okusa in barvil in ostalih stvari. Poskusil sem tudi mizico...izjemna razlika je v okusih. Če poskušam enostavno opredeliti: pogrej in pojej je bistveno "lažji", bolj prebavljiv in v želodcu nimam težkega občutka kot pri mizici. Še nekaj se mi zdi pomembno, če pogledaš na deklaracijo mizice...dela se v avstriji, sam bolj zaupam domačim izdelkom... Skratka meni in mojim to res odgovarja, ker vsi živimo ful hitro in nam je čas pomembna vrednota. Raje smo skupaj in se pogovarjamo ali kam gremo...takšna prehrana (sploh ker je očitno zdrava in dobra) pa nam to omogoča. Zgleda tudi, da jim ful dobro gre, ker se očitno na policah (sploh v Sparu) stvari hitro praznijo. Imajo tudi degustacije, kjer lahko probaš več stvari...prisrčno in še enkrat, meni se zdi okusno in ful dobro. Pa še to, zunaj (okrog po evropi) je tega ful in končno so stvari tudi pri nas... Ok, moje priporočilo: probajte, splača se in dobro je...in res jim verjamem, kar pravijo v reklamah, da je brez konzervansov in ostalih nezdravih "E-jev". LP, Mito hranko