25. nov 2004 13:33
Hvala! Urška
25. nov 2004 13:33
Hvala! Urška
28. nov 2004 10:50
V Hrastniku imajo odprto tudi ob soboatah od 8.00 do 13.00. Včeraj sem bila tam in veliko nakupila. Danes sem okrasila kozarčke, v katere nameravam dati suho sadje, orehe in med. Prosim vas, če mi lahko opišete kako se to naredi!!! Hvala!
28. nov 2004 14:11
Namaži jih z limoninim sokom in posuj z zvezdicami. Pošpricaj jih s srebrnim ali zlatim sprayom. Vesna Milek Recko
28. nov 2004 15:08
Ja, najbrž nisem dobro napisala. Bom pa ostale lončke okrasila na način, kot si svetovala Reca. Rada bi nasvet, kako "vložiti" suho sadje, orehe in med.
29. nov 2004 9:41
Matejac Hvala za idejo - spekla sem panettone v kruhomatu po tvojem receptu. Super! Zanima me samo koliko casa traja peka v programu, ki ga uporabljas. Imam obcutek, da se je malo premalo spekel, je lepo narasel, ko pa je program koncal je malo upadel. Moja "masina" Princess ima v vseh programih trajanje pecenja od 55-60 minut. Panettone je super! (Aja, za testiranje sem uporabila samo polovicno maso) Hvala Masa
29. nov 2004 10:20
Masa, poiskusi se tale recept: pol kocke kvasa 75 ml mlačnega mleka žličko sladkorja 200 g moke 2 rumenjaka ščep soli 75 g zmehčanega masla cca 80 g suhega sadja (jaz ga zelo na drobno sesekljam- rozine, ananas,...) Isto pečem v kruhomatu, po potrebi dodam še moko. pa suho sadje dodam, ko je že testo zgneteno. počiva cca 70 minut, lahko tudi manj, ne morem reči, koliko časa pečem, ker poiskusim s pletilko, da se ne prime več gor. sicer je tak paneton bolj zbit kot če ga pečeš v navadni pečici. včasih ga le zmešam in vzhajam v kruhomatu, potem pa ga pečem v pečici, spet po občutku. Mateja
29. nov 2004 14:31
Matejac Hvala Bom poskusila tudi tega. Pol kocke kvasa je 20 gr.? Hvala Masa
29. nov 2004 14:32
Matejac Hvala Bom poskusila tudi tega. Pol kocke kvasa je 20 gr.? Hvala Masa
30. nov 2004 9:48
Sorodnike in prijatelje bom letos obdarila z domačimi piškoti pa ne vem v kaj naj jih zapakiram. Ima kdo kakšno idejo? Hvala in lep pozdrav. Alenka
30. nov 2004 10:19
Jaz sem jih predlani dala v steklen kozarec na poklopec (?)(s kovinskim zapahom). Kupila sem jih v Nami in so stali okoli 1000 SIT/kos. Lahko jih daš tudi v kakšno lično kartonasto škatlo ali pa v plehnato. Malo poglej po trgovinah, mogoče se bo kaj našlo. Preglej pa tudi prve strani te teme, kjer se je (mislim da) nekaj o tem že pisalo. LPKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne kremšnite
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato