30

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8885

13. sep 2004 8:37

Miškolin-ka, recept za DOMINO dobiš jutri. Sicer, bela pisava oz. glazura je: 8 dag sladkorja v prahu, 1/3 beljaka Presej sladkor v prahu in ga zmešaj z beljakom (okrog 5 minut). Naredi vrečko, glazuro daj v vrečko, odreži vrh - zelo zelo majhno luknjico. Na kolaču, ki je še vedno v pekaču, narišeš kocke kot domino... Pozdravček! Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 13. sep 2004 09:28:50

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

13. sep 2004 10:57

Hvala za ideje, rojstni dan pa je sicer res čez mesec dni, vendar bom isto idejo uporabila za prijateljičino fešto, ki bo enako okrogla in ki bo že zelo kmalu. TanjaG.

rebecca  

član od: 19.3.2002

sporočila: 2739

13. sep 2004 13:59

Na zalost nisem imela casa pogledat po mojih zvezkih. Je pa recept za mignon rezine tudi v bazi, le da niso prelite z glazuro. Na hitro sem poiskala tudi na netu in v principu je to kar sem imela v mislih na tejle strani: http://www.pastrywiz.com/cakes/petitfours.htm (s slikicami vred - za lazjo predstavo) LP, R.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti