Pletenine

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

tema odprta - 1. sep 2004 10:55 | ogledi: 3.537 | odgovori: 29

Moje vprašanje sicer ne spada na ta forum, vendar sem na njem našla že toliko odličnih nasvetov, da sem prepričana, da mi boste znali odgovorit. Upam pa seveda, da me Jernej ne bo "deložiral". Moje vprašanje se nanaša na pletenine. Včasih sem jih kupovala v Stefanelu ali Sisleyu in tako vnaprej vedela, da se ne bodo zmuckali ali raztegnili. Zadnja tri leta pa opažam, da se kakovost slabša. Tudi prej omenjeni znamki nista več zagotovilo. Moram priznati, da sovražim zmuckane puloverje. Kje jih vi kupujete? Take, ki ostanejo lepi tudi po pranju.

Naslednje vprašanje se nanaša na Quelle katalog. Pred dnevi sem ga prvič prelistala in moram priznati, da mi je nekaj stvari všeč. Spet me zanimajo vaše izkušnje, predvsem z velikostjo in kakovostjo.

Lp Mimika

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

1. sep 2004 11:29

Joj, joj, joj... Vem, da ste zvesta bralka in "pisalka" na KulSlo in vedno s pravimi stvarmi... Pa vendar... Tole vprašanje je res čisto mimo... Ga ne bom zaklenil, ampak vseeno... Saj... tukaj ste ena lepa druščina. Ali velja razmisliti še o dodatnih forumih, ki bi vas zanimali, ki ne zadevajo striktno kulinarike, ampak tudi morda bolj "ženske" zadeve (pa ne me moški zdaj napasti prosim)... Lahko odprem forum razno ali pa čvek ali kaj podobnega... Ker niti me ne moti vaše vprašanje, ker ne bi rad zadrževal, da se lahko pogovarjate striktno o kuhinji, če so vam naši forumi všeč... Ampak res je da je zdaj ta tema v recepti/nasveti in sem res ne sodi čisto nič... Skratka, punce in fantje, a ste za forum čvek? Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

1. sep 2004 11:46

Jaz sem ZA! Pa, hvala, Jernej za "elastičnost"! LP, Stanka

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

1. sep 2004 12:10

Tudi jaz nimam nič proti. Lepo se imejte in radi se smejte! Vesna Leben

t-baby  

član od: 14.12.2003

sporočila: 698

1. sep 2004 12:11

ja to sem ze jaz razmislala da bi tako kot je tale recepti in nasveti odpl okence recimo z naslovom mimo teme ali kaj podobnega za tiste ki jih zanima čisto kaj drugega i

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

1. sep 2004 12:11

Za,za,za¸!!!!!!!!!!!!!!!! sasa

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

1. sep 2004 12:17

Zeeeeelo za! Potiho smo si to gotovo nekateri želeli, le na glas tega nihče ni upal reči....

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

1. sep 2004 12:20

Super Jernej. Sem zelo za. Saj me razumete, zakaj sem vprašanje postavila tukaj. Ta forum je tako odličen in koristen zaradi ljudi, ki ga oblikujejo, in zaradi obiskovalcev.Vprašanje sem zato postavila ljudem, od katerih lahko pričakujem vrsto odličnih in uporabnih nasvetov. Mimika

jernej  

1. sep 2004 12:25

Dobro potem Kaj želite, en nov forum? Kako bi mu pa dali ime? Sam imam tele predloge za ime: "Gospodinjske teme", "Drobtinice", "Splošni nasveti" Pa še to... Ali naj se teme iz njega pojavijo na portalu med zadnjih 15 ali ne? Ker to je tako... Da ne bo potem na portalu samo o šivanju in likanju... Smo le kulinarična stran, ne vsesplošna stran Morda bi pa tako naredil, da se teme pojavijo na prvi strani, iz nastavitev pa jih je možno izključiti ali kaj podobnega. Ne vem... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8890

1. sep 2004 12:37

Absolutno sem za. Koliko je takšnih tem oz. vprašanj, ki se tičejo gospodinjstva, niso pa čisto kuharska. Recimo, mravljice v kuhinji, kopalnici..., žužki v moki, polenti..., kako se kakšna stvar čisti... itd. V pričakovanju novega foruma vas lepo pozdrvljam! P.S. Predlagam ime: "Splošni nasveti". Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 01. sep 2004 12:39:25

jernej  

1. sep 2004 12:48

Evo takole... Zaenkrat so Gospodinjske teme... In se prikažejo prav tako na prvi strani kot vse ostale... Morda bom naredil tako, da se boste lahko naročili na posamezne forume, kar pomeni da se bo na portalu prikazovalo samo iz tistih forumov, na katere ste naročeni. Ampak verjetno bo to samo za uporabnike Plus paketa, sorry... Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti