Pletenine

santina  

član od: 30.7.2003

sporočila: 227

1. sep 2004 13:12

Odgovor Mimiki: Puloverje pletem sama na pletilni stroj, kar se pa tiče Quelle sem kar nekaj poceni stvari kupila (razen seveda pletenin) in sem zelo, zelo navdušena. Če se kaj zakomplicira ti izdelke tudi zamenjajo. LP Irena

Tjanca  

član od: 6.7.2002

sporočila: 265

1. sep 2004 14:39

Odličen forum! Tatjana Sporočilo je spremenil(a) Tjanca dne 01. sep 2004 14:40:01

Tjanca  

član od: 6.7.2002

sporočila: 265

1. sep 2004 14:41

Aja druač pa js kupujem pletenine v Oliverju al pa Street One ... nobenih problemov še za 1x Iz revije Quelle pa še nism nikol nč kupla.. sam gledm slike ponavad Tatjana Sporočilo je spremenil(a) Tjanca dne 01. sep 2004 14:42:05

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

1. sep 2004 15:51

jAz iz Quelleja malo, veliko pa iz Neckermanna, pa saj je zelo podobno. Sem pa zelo zadovoljna. če ti kaj ni všeč, hitro zamenjajo, enkrat so mi celo po preteku 15 dni za vračilo brez problema zamenjali. Kupovali pa smo od pohištva, preko gospodinjskih strojčkov do oblačil. Brez pripomb. Je pa res da s Quellejem nisme bila tako zadovoljna, ampak pripomba gre bolj na poslovni odnos kot na izdelke.

andrejka  

član od: 1.8.2004

sporočila: 800

1. sep 2004 17:12

Kupujem tako pri Quelleju kot Neckermannu in nimam pripomb. Če mi kaj ni všeč, vrnem pošiljko - poštnine ni treba še enkrat plačati. Tovrstni forum pa je sem res pogrešala!

Mikrob  

član od: 9.2.2004

sporočila: 133

20. sep 2004 20:37

Pozdravljeni, sama kupujem pletenine pri hm, Kitajcih . Oblačila so tam izredno poceni in tudi v kvaliteti se lahko brez problema postavijo ob bok različnim Clarkom, Sočam (itd. ...), saj marsikateri izdelek najdeš pri Kitajcih za več kot pol nižjo ceno kot v zgoraj omenjenih trgovinah. Glede Quelleta pa lahko povem, da je zame daleč najboljša kataloška trgovina; pa najsi bo to v kvaliteti ali poslovnem odnosu ali čemerkoli drugem. Upam, da sem s tem odgovorom kaj pomagala. Sporočilo je spremenil(a) Mikrob dne 04. 2010 21:18

Sanjab1  

član od: 7.10.2004

sporočila: 98

20. okt 2004 1:04

Najprej to: naj ostane kot je! GOSPODINJSKE TEME in mislim, da je prav, da debatiramo tudi o stvareh, ki niso kuharske, so pa se kako zivljenjske, gospodinjske in vsakdanje. Meni je bilo blazno vsec, da se mi je ta tema pokazala skupaj z ostalimi. Je pa res, da bi ju lahko locili ( ni pa nujno, vazno da so tu! ) recimo KUHINJSKI FORUM in GOSPODINJSKI FORUM ( ali pa mogoce SPLOSNI, ZIVLJENJSKI, VSAKODNEVNI, in vsec mi je tudi ze dana ideja MIMO FORUM! ). Jaz osebno sem najprej narocala pri Quelle ( ze pred leti ), sedaj pa narocam pri Neckermannu. Opazila sem, da so dolocene stvari slabse kvalitete ( npr. kavbojke... ). Vendar pa ( verjetno zato, ker sem mlada ) mi to ni tako zelo pomembno. Najbolj pomembna je cena nekega oblacila, ki mi je vsec. Rajsi kupim 2 kosa po nizji ceni, kot pa enega bolj kvalitetnega. Ljudje se navelicamo stalno enakih stvari....zdi se mi boljse, da imas vec manj vrednih oblacil, ce je mozno. O volni pa nimam pojma, vecino puloverjev je "umetnih". LP, Sanjab1

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

20. feb 2006 13:28

Če je govora o puloverjih, imam tudi jaz eno vprašanje. Večino garderobe naročam pri Neckermannu, tudi umetne puloverje. V Newyorkerju pa sem kupila takšnega, ki je 70% iz prave volne. Svetujte mi, kako naj ga perem, da se ne bo spremenil v . O nakupih preko katalogov imam tudi sama dobro mnenje; kupujem vse po vrsti, tudi gospodinjske aparate, pohištvo... Zadovoljna sem tako s kvaliteto kot tudi s ceno. Vsaj pri Neckermannu in Quelle, malo manj pri Otto in Moda plus. Se pa tudi tam kaj najde. Že vnaprej hvala za odgovor! LP Vrana

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

20. feb 2006 13:55

Vrana, kakšna pa so navodila proizvajalca? So na etiketi, ki je prišita na pulover ali na lističu, ki ga zavržemo? Sama bi tak pulover oprala pri nizki temperaturi 30 stopinj C in kar na roke brez " mencanja", saj ga verjetno želilš samo malo osvežiti. Pomembno se mi zdi tudi, da ne bi med pranjem in splakovanje preveč spreminjala temperature. Lep pozdrav in uspešno pranje vam želi riba-ribica

AKSI  

član od: 14.11.2005

sporočila: 51

20. feb 2006 14:02

Mimika, če poizkusiš z ESPRIT-ovimi pleteninami, ti ne bo nikoli žal. Sama jih nosim zelo dolgo,se odlično perejo na roke ali v stroju. Zelo so trpežne in se zagotovo ne muckajo. Lp, brigita

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti