26. feb 2005 21:42
Pozdravljene vse nove in stare seveda (mislim na udeležbo na forumu ne na leta)
Danes sem imela B dan. In sem do 16 ure pojedla samo 1 pomarančo in 1 banano, popila 1,5 l vode, potem pa............. seveda na večerjo v restavracijo. Naročila sem si moj naj naj naj vegi krožnik. Košček pohanega sira, pa en zelenjavni kanelon, pa malo zelenjave kuhane, krompirju sem se odpovedala. Hm. Greh ali ne? Bomo videli jutri. Aja da vam povem. Jaz se tehtam vsak dan. Vsako jutro na tešče. Se mi zdi da mam tako najboljši nadzor nad kilogrami. Točno vem kaj mi je škodlo in kaj ne. Ampak..... za enkrat, kljub malim pregraham gre še vedno dol.
Na moj 1. vodni dan sem jaz garala k nora, pa se nisem pregrešila. In počutila sem se perfektno. Sem pa kidala klanec in to 2X, posuvala s soljo drugi klanec, in kurila 20 metrov dolgo grmado na novi parceli za novo hiško. Zvečer se mi ja zdelo, da se mi kr mal noge tresejo, sam se nisem dala. In komaj sem čakala na tehtnico drugo jutro. Ampak .... nč presenetljivega. Samo -1kg. No bolš kot pa 1+.
Tukaj se pogovarjate o sejanju in vrtičkanju, zunaj pa pol metra snega.
Jaz bol kot sejanje, čakam letino. Moje bučke in korenček. To je zakon.
Hm. Še nekaj. Ena je napisala, naj se držimo Rinine knjižice če hočemo shujšat. No.... jaz je nimam. Pa vseeno šiba. Včasih mi zmanjka idej, pa si pomagam z recepti na kulinarični sloveniji in z recepti J.Oliverja. Za pripravo zelenjave je pravi stručko in še zelo zelo zelo okusna je. Najbol me mučijo Š dnevi. Ker se mi zdi tako majhna izbira živil. In vedno na koncu jem testenine s kečapom. Počasi mi grejo že na ........
Zasledila sem pa tudi nekaj o nagcih. Pa vam jaz povem eno hudo. Par dni nazaj se odpraviva s fantom v posteljo in jaz na srivaj s seboj odnesem smetano v "brizgi". In potem ...... ga našpricam ....... in ugotovim, da jaz ne smem zaužit smetane na moj S dan, sploh pa ne ob 11 uri zvečer...... in se je mogu it revež stuširat. Ha ha ha. In zdej ne govori z mano. Ja....... ta dieta ma pa tud slabe strani. :) Evo, sam mal za hec.
Jutri me čaka pa Š dan in grem na sankanje in spet v gostilno jest. Nimam pojma kako bo šlo. Kaj si sploh lahko naročim? Na B dan še nekako gre. Kaj pa na Š? Me kar mal panika grabi.
Joj sem se razpisala.
Frajle moje uživajte!