24. feb 2005 9:51
Hvala vsem za vso podporo.
Včeraj sem bila pridna, ampak danes vaga še kar stoji pri miru... Zdaj bi pa res že bil čas, da se premakne.
Jaz zelo redkokdaj jem enako hrano za ksoio in večerjo. Sicer se pa držim enakega načela kot Marina5 in pojem toliko kot mi paše. Saj ne, da sem nek veliki jedec, ampak razmišljam takole, da če bom pa zdaj ful obroke zmanjšala in bom potem naekrat začela spet normalne količine jest, se bo spet takoj na kilah poznalo, ker organiszmu ne bo nič jasno, zaradi primanjkljaja prej, bo ustvarjal zaloge, ki se bodo nekje nabirale... tako da, vztrajam pri normalnih obrokih in jih ne zmanjšujem na minimum.
Glede fitnesa in aerobike - izberite fitnes, ko želite oblikovati telo, ker je tu možnost, da se skoncentrirate točno na določen del telesa in ga "obremenite". Ko pa je človek zadovoljen s postavo, ko ne potrebuje več klestenja kilogramov, ampak pridobivanje kondicije (ne rečem, da se ne da z aerobiko hujšati, ampak je s fitnesom lažje, ker se povdari tisto, kar je treba) in ohranjanje telesa v dobri , predvsem pa LEPI formi, potem bi se pa jaz odločila za aerobiko, ki je vsekakor pestrejša in zabavnejša od fitnesa, pa še, tako kot je Tiina rekla, na aerobiki se dela in se eno uro skače, ni priložnosti za zabušavanje. Sploh ker cela dvorana vadi, pa menda ja ne boste ve tiste, ki ne bi.
Marjanca45, opravičilo sploh ni bilo potrebno, Štajerke sem omenila smo zato, da vesta, da nas je veliko, pa da nikoli nista same, me smo čisto blizu.
Repa je nevtralna. Zdaj je pa odvisno kako jo pripraviš, oziroma kaj zraven ješ.
Hja, Maychi... a ti si nama pa zdaj sneg s Pohorja prinesla? saj je prav tako. Danes sem ga že navsezgodaj kidala. Sploh se ne spomnim, kdaj ga je bilo nazadnje toliko. Res fino. Naša psička je čist happy. Cele dneve laufa in se meče po snegu. Prava faca. Zdaj še samo, da se ceste porihtajo, pa bo ok. Sama sem sicer bolj sončni otrok, ampak verjamem, da bodo šolarji zelo veseli snega drug teden med počitnicami, tako da držimo pesti za njih.
Tudi jaz imam konkretne bedrce in rito, pa rešilni obroček okoli pasu - pač ženske nas to doleti. Ene srečnice imajo pa suhe noge in ozek pas - kaj bi dala....
Evo ga, pa sem še jaz prispevala cel roman. Saj ne bi. to sem storila samo zato, da druge ne bi imele slabe vesti!
(ha ha, saj bi mi še verjele, če ženske že itak ne bi bile čveke na kvadrat!)
Prijazen dan,
Darchy