Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

23. feb 2005 10:20

Rožica, tudi jaz še kar čakam na položnico! Sem tudi že razmišljala, po kakšni ceni mi jo mislijo poslati - saj je marec praktično tukaj. Imam pa eno vprašanje - po prvem vodnem dnevu moje kile stojijo. po pol kile niham gor in dol in to je vse. Koliko časa to obdobje traja - da se psihično pripravim? Zdaj že razmišljam, če kaj delam narobe. Grešim ne, običajno pa sem po kosilu tako sita, da komaj kaj pojem zvečer. (če zmanjšam kosilo, sem pa lačna, da kar iščem, kje je kaj). Iz krompirja in pogrevanja delamo famo menda samo Slovenci. Drugod krompir mirno pogrevajo in nikomur ne škoduje. Je pa vprašanje, kako je pripravljen - kakšen pražen krompir je pogret res slabšega okusa. Lisa

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

23. feb 2005 10:24

SONČEN POZDRAV S ŠTAJERSKE PRESTOLNICE VSEM SKUPAJ! tehtnica se končno malo zganla. pa čeprav sem se včeraj na B dan pregrešila. zaluštale so se mi napolitanke, ki jih drugače sploh ne aram kaj extra. pa ko tamala ni gledala,s em hitro eno kocko v usta vtaknila. pa pol še eno ..saj me malo sram... pa pol me mož kregal, kaj sploh hujšam, če nisem karakter.... smrk. res je da ne sšpadam med zelo okrogle. posebej ne odkar sem lani končala prvi krog diete. tokrat grem s počasnimi koraki naprej, ker nočem prevelike kože ipd. a mate vi tud težave s takimi zadevami- pa zakaj sploh hujšaš??? komaj sem se prebila skoz vse te strani. Vipercat, a sem se jaz usekala al pa imaš ti kot jaz danes Š dan, a? javi kako bo ratala krompiruša, jaz je še nisem jedla. danes imam za malico okrog 12h sojino mleko s kosmiči, popoldan pa kremno zelnjavno juho (krompir, por, brokoli, korenje, pa kake začimbe). VOK- jaz sem si kupla tefalovega, ko je imel SPAR ponudbo za točke. sicer je zelo zelo fajn za rokovat, posebej zdaj kiham v glavnem v njem. moti me le to, da nimam zraven pokrovke, pa nekaj simuliram. ampak...tud to bo. sem ugotovila, da se jo kupi posebej. me veseli, d aje kod načel temo kave. sem brala, pa me kr sram postalo. sem tožla kako ne morem pit kave brez mleka in sladkorja. sem jo čist nehala pit, pa zarad prebave sem na tešče spet začela..ampak z natrenom... pa ... okej, bom jutri probala tud brez tega. kaj pa kompot jabolčni tud to kuhate popolnoma brez sladkorja?? saj en vem katera je kaj pisala.... tud jaz imam probleme. hujšam v glavnem v zg. del telesa, stegna in tazadnja ostajajo. moralo bi pa bit obratno. sem si omislila fitnes, pa ne vem, če je to TO. vidla sem sicer, da obstaja aerobika ki poudarja posebej stegna trebuh in tazadnjo. a ima katera kake izkušnje katera rekreacija primerna dokler nam zuima kaže zobe (potlej me moj pecikljot že čaka v nizkem štartu). pa z interneta vlečem dol neke posnetke aerobike, vaje pilates idr. imam doma sicer videokaseto za tae bo, pa mi ni všeč. kak predlog na to temo? ok. sem vam spet nakladala. pa pri takih samogovorih me vsaj nihče ne prekine vmes;) lep hujšarski dan, tabina

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

23. feb 2005 10:27

glede rinine knjižice. jaz sem si jo naročila ta teden-so rekli, da bodo poslali v začetku marca položnico, po plačilu pa knjigo (ko bo izdana). upam, da sem prav razumela. nisem se poglabljala, imam do potrebne uporabe knjige še 2,5 meseca :( tabina

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

23. feb 2005 11:16

Dober dan! Ja, kaže da bo res dober in predvsem lep, nekaj se sonček kaže vsake kvatre malo. Orhideja, kot ti je že encijan napisala, je po dieti tako da je za zajtrk obvezno sadje, pri kosilu in večerji ločevanje, pa pazit moraš razmik med obroki in veliko pit. Jaz še vedno popijem najmanj 3 litre vode, včasih še kak nesladkan čaj in seveda kavo - to pa na žalost z natrenom. Naroči si Rinino knjigo Naslednjih 90 dni pa bo lažje - tako tudi sama upam in jo težko čakam. Pa pohiti, ker je samo do konca februarja za 1.000 SIT cenejša torej stane samo 1.980 SIT. Rožica, po moje pride položnica ta teden, vsaj rekli so da konec februarja. Vsak dan čakam, ampak do danes je še ni bilo. Mejte se in uživajte na snegu!!!! kokos

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

23. feb 2005 11:23

HOj Lisa in tabina! Ja, jaz sem razumela tako kot ti Tabina. Moti me le to, da če bo knjiga marca na policah, kdaj bodo jo pa potem nam poslali. Bo pa že. A je mogoče že katera dobila položnico? Sem tečna. A ne? Ne vem, zakaj sem se danes zapičila v to knjižico. Mogoče zato, ker me grozno zanima kaj so napisali...!??? Uživajte v lepem počitniškem dnevu! In izkoristite dober sneg, če vam čas dopušča. En smučarski pozdrav. Rožica. p.s. Maychi, jaz ne morem brez smučk. Saj malo pavze pa tudi moram imet med učenjem. A ne? Ti pa zavidam, ker si lahko cel dan na smučkah in predvsem, ker imaš izpite mimo. Vendar ti vseeno iz srca privoščim, si si zaslužila. Uživaj!! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Barbolinka, te ideje so v bistvu povzetek naslovov receptov, ki so v Rinini knjižici 90 dnevna dieta. Če ti še manjka idej, ti priporočam, da si jo priskrbiš, ker je v njej recept za prav vsak dan diete. Če pa ti predlagan recept ne ugaja, je le temu dodan še en predlog za določen dan. TOREJ OGROMNO RECEPTOV!!!! Drugače pa lahko na tem linku najdeš povzetek za vse 4 dni: http://med.over.net/phorum/read.php?f=93&i=12487& Kokos, tudi jaz kot si verjetno opazila, neučakano čakam. :) Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 23. feb 2005 11:33:23

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

23. feb 2005 11:55

joj, joj jest ga pa tut vcasih mal mimo usekam! seveda tabina skrobni dan. sej to sem mislila samo zgleda da je se bilo malo prezgodaj zame krompirusa se pece, brez dvoma bo super, saj je to nekaj najbolsega za jest, zvecer pa si jo bom prvic poskusila pogret. upam da ne bo panike lisa hvala za tolazbo. upam da res ne bo nic narobe. :) lep pozdrav vipercat

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

23. feb 2005 12:49

Hojla... kako ste? jaz sem danes čisto na psu. Motivacija na nuli. Čist sem že obupana. polovico je že za mano, pa samo 4 kg dol. In sedaj se bo ustavilo...pa že tako stoji dva tedna! Saj je šlo vmes dol, pa spet nazaj... Malo sem pogledala tisti forum, ki ga je predlagala, mislim da kokos (se opravičujem, če sem se zmotila), pa je kar fajn vse razdelano, ap so tudi velike čveke, da jih človek težko dohaja. No, kjerkoli se bomo že srečali, đVaša družba je zmeri fajn! Darchy

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

23. feb 2005 12:59

Darchy, v istem sranju sem! Tako sem pridna, nobenega goljufanja, izven predpisanega spijem le še kavo - pa še to ne vsak dan, rezultat pa... Saj bi bila do neke mere še zadovoljna, če se ne bi oglašali sami asi z -12, pa -20..itd. Povej, kakšna razmerja imaš? Jaz sem velika 173 in sedaj tehtam 73kg - štartala sem pa z 78,5. Na dieti sem pa danes 44.dan. V bistvu se pa počutim čisto fajn, nisem lačna, vse klapa. Mislim, da bova tole krizo prebrodili! Če sva vztrajali do sedaj, bova pa še drugo polovico, a ne? Mogoče se pa najina trupelca sedaj pač navajata na novo težo - jo utrjujeta. A ne bi bilo prima, če čez današnjo težo NIKOLI več ne bi šli? Lisa

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

23. feb 2005 13:06

Hojla! S to Rinino knjižico je tako:do konca marca poteka prednaročilo,šele potem bodo poslali položnice in ko boste položnico plačali,dobite knjigo in če se ne motim,poštnine ni treba plačat! Tudi jaz komaj čakam nanjo,da vidim,kako ga lomim zdaj po končani dieti. No,kilograme sicer nekako kar držim,tako da zaenkrat ni panike, Berem,kakšne probleme imate s kavico.Jaz pa z njo nimam problemov,ker je sploh ne pijem. Darchy in Lisa,ne se dat.Bodita trmasto vztrajni še naprej in ni vrag,da nebi tale tehtnica popustila! No mejte se lepo! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 23. feb 2005 13:10:11

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

23. feb 2005 13:17

Darchy in Lisa pa tudi ostale! Ne obupat! Jaz sem danes 53-i dan, pa je bilo zjutraj na tehtnici 68,4 kg, po prvem vodnem dnevu pa 68,8. Do takrat sem jih izgubila 5,2, imela sem jih 3.1.05 pri 162 cm 74. Zdaj pa računajta. Praktično ne grešim skoraj nič, držim se tega, da jem najkasneje do pol sedmih ali do sedmih, če me prej ni doma. Teža trenutno stoji, pa nič zato. Je bilo v prvi rundi tudi podobno. Potem pa kar naenkrat pade teža in spet bomo vesele, kajne? LP Irena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti