23. feb 2005 10:24
SONČEN POZDRAV S ŠTAJERSKE PRESTOLNICE VSEM SKUPAJ! tehtnica se končno malo zganla. pa čeprav sem se včeraj na B dan pregrešila. zaluštale so se mi napolitanke, ki jih drugače sploh ne aram kaj extra. pa ko tamala ni gledala,s em hitro eno kocko v usta vtaknila. pa pol še eno ..saj me malo sram... pa pol me mož kregal, kaj sploh hujšam, če nisem karakter.... smrk. res je da ne sšpadam med zelo okrogle. posebej ne odkar sem lani končala prvi krog diete. tokrat grem s počasnimi koraki naprej, ker nočem prevelike kože ipd. a mate vi tud težave s takimi zadevami- pa zakaj sploh hujšaš???
komaj sem se prebila skoz vse te strani. Vipercat, a sem se jaz usekala al pa imaš ti kot jaz danes Š dan, a? javi kako bo ratala krompiruša, jaz je še nisem jedla.
danes imam za malico okrog 12h sojino mleko s kosmiči, popoldan pa kremno zelnjavno juho (krompir, por, brokoli, korenje, pa kake začimbe).
VOK- jaz sem si kupla tefalovega, ko je imel SPAR ponudbo za točke. sicer je zelo zelo fajn za rokovat, posebej zdaj kiham v glavnem v njem. moti me le to, da nimam zraven pokrovke, pa nekaj simuliram. ampak...tud to bo. sem ugotovila, da se jo kupi posebej.
me veseli, d aje kod načel temo kave. sem brala, pa me kr sram postalo. sem tožla kako ne morem pit kave brez mleka in sladkorja. sem jo čist nehala pit, pa zarad prebave sem na tešče spet začela..ampak z natrenom... pa ... okej, bom jutri probala tud brez tega. kaj pa kompot jabolčni tud to kuhate popolnoma brez sladkorja??
saj en vem katera je kaj pisala.... tud jaz imam probleme. hujšam v glavnem v zg. del telesa, stegna in tazadnja ostajajo. moralo bi pa bit obratno. sem si omislila fitnes, pa ne vem, če je to TO. vidla sem sicer, da obstaja aerobika ki poudarja posebej stegna trebuh in tazadnjo. a ima katera kake izkušnje katera rekreacija primerna dokler nam zuima kaže zobe (potlej me moj pecikljot že čaka v nizkem štartu).
pa z interneta vlečem dol neke posnetke aerobike, vaje pilates idr. imam doma sicer videokaseto za tae bo, pa mi ni všeč. kak predlog na to temo?
ok. sem vam spet nakladala. pa pri takih samogovorih me vsaj nihče ne prekine vmes;)
lep hujšarski dan,
tabina