1. feb 2005 8:09
Prvi vodni dan je za menoj. Uspešno. Samo zeblo me je zvečer kot mokrega psa. Me je dragi pokril z dvema dekama pa sploh ni pomagalo. A zanimivo je, da sploh nisem bila lačna čez dan. Mogoče zato, ker sem imela v službi ogromno dela po 14ih dnevih odsotnosti.
Ja, če se spominjate, sem šla na smučanje za en teden na kmečki turizem. No, če greš na prave kmete, jih je težko prepričati, da imaš dieto, tako, da sem se je bolj malo držala. A v nedeljo, ko sem prišla domov, sem šla po dnevih naprej. A glej ga zlomka, domov sem se vrnila z virozo ( želodec, slabost, driska in brez apetita oz. bolje rečeno strah pred hrano zaradi bolečin). Še vode nisem mogla pit, tako me je bolelo. No, a sem vztrajala samo pri pravi hrani za tisti dan in v petek sem začela več piti in do nedelje sem bila že na tisti točki kot pred 14imi dnevi.
Rezultat po prvem delu 3MD sicer ni tak, kot je bil prvikrat, a "snela " sem dobrih 5 kg, 5cm pasu, 7cm bokov in ostalo. Moj ITM je 26,22. Za 0,22 je manjši kot lani. To pomeni, da moje telo podobno reagira.
Lani sem izgubila 10 kg. Mislila sem, da bo več in namesto, da bi šlo še dol v naslednjih mesecih ,je stalo. Seveda sem grešila.
Irena
Irena Šušteršič