Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

31. jan 2005 10:40

Zdravo vsem. Že dogo se nisem nič javljala, berem pa vas večkrat. No, tudi jaz imam danes 1.vodni dan. Kairos, Marina5 in verjetno še kdo, ZDRŽIMO, saj jutri pa pride zopet mesek. Pa saj "vzdržati ali ne" to sploh ni vprašanje. Na vodni dan priporočajo tudi zeleni čaj, poskusite. Sibila

mperhaj  

član od: 10.9.2004

sporočila: 207

31. jan 2005 10:42

Sicer nisem z vami pri hujšanju vas pa vseeno spremljam in vas občudujem. Ker je med vami kar nekaj pridnih smučark, vas naprošam, da mi poveste kakšno je stanje na Višarjih, ker nisem še tam smučala bi pa se mogoče odločila enkrat četrtek, petek ker vikendi so verjetno kar precej zasedeni si mislim. Kakšno je stanje s snegom ali je zelo ledeno? Lepo prosim, če se me katera usmili! Veliko sreče vsem skupaj un kar tako naprej! mperhaj

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

31. jan 2005 11:01

Marjetka Cvetka, hvala a nimam nobenih dejavnikov za holesterol, res ne razumem... bom vprašala zdravnico, pa vam povem. Mety jaz sem po koncu ugotovila, da pojem slive- tudi popoldan, pa fino pospešijo prebavo. Suhe slive. Klavdija žal mi je , da se nisi uspela zadržati, ja to je težko... kaj moremo, pa v novi krog, ane? Saj mene tudi še kakšen čaka. Mperhaj- Višarje so bile do pred enega tedna krasne, neledene, strme, v glavnem čudovita smučarija. Jaz grem skoraj vsak petek in ni veliko ljudi, brez čakanja se vozimo gor in dol. Če bom še kaj šla ti sporočim, a ta teden verjetno ne. Drugače vam sporočam, da sem se danes tehtala in teža mi še vedno počasi leze dol, tako da ta ideja s sadnim ponedeljom in štirim dnem po razporeditvi, sobota nedelja pa prosto ni slaba. Trenutno se spogledujem s 73,8. Želim vam veliko volje in energije puncam ki ste na vodi. Saj gre, ni panike. LP mici_33

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

31. jan 2005 11:24

Hojla, sem tako dobro volje in vam bom tudi povedala zakaj. Jedla sem torto ki sem jo sama spekla in okrasila. Torta je bila pregrešno čokoladna in pregrešno velika, pojedla sem celo. Pa čisto nič niso šle kile gor, pa veste zakaj, ker sem sanjala vse skupi. Sanje so bile tako žive, kot da so resnične, prav okušala sem vso tisto čokolado pa marcipan, pa noughat pa.... Samo ko sem se pa zbudila, mi je pa tako krulilo v želodcu da je bil joj, sicer pa imam oh dan. Se je kdaj keri zgodilo kaj podobnega med dieto nalin

Kairos  

član od: 5.1.2005

sporočila: 48

31. jan 2005 11:26

ja pol dneva sem že pretrpela. No ja priznam kar gre, ko se mi želodec oglasi hitro popijem čaj. Problem je da me zebe. brrrrrrr. Pomoje bom danes šla kar kmalu spat. Cel dan samo mislim kaj bom jedla jutri! Mogoče kakšna ideja? Kairos

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

31. jan 2005 11:44

hahahahahahahaha Kairos, ti pa si pojava. Nikar se ne muči s tem kaj boš jedla jutri. A ti veš kako me spominjaš na mene. Jaz že cel mesec študiram kako bom ob zaključku diete pojedla eno suho svinjsko klobaso. Ovoham in okusim jo lahko, popolnoma jo zvizulaliziram in tudi zdajle se mi cedijo sline. Svetovala bi ti, da poješ purana in zelenjavo (samo malo skuhano, da boš lepo grizla) ter solato. Ni preveč težko in vse moraš dobro prežvečiti kar je zelo dobro. Zgodaj spat ni slaba ideja!! Morebiti se celo sama odpravim pred enajsto. Tudi mene zebe Kairos. V službi sem si prižgala še električni radiator, ker me prav pošteno ruka. Pijem pa vodo in nenehno se sprehajam na relaciji WC - pisarna. DALMATINKA ČESTITAM tudi tebi. 15 kil pri tvoji velikosti je ogromno. Pridna si bila in "če čebula bi ne imela če, bila bi bula". Nič se ne sekiraj, gotovo si zdaj prava sexulja. Lep dan še naprej in danes bom kar cel dan kukala na forum, da vidim kako nam gre vsem skupaj. Marina5 Sporočilo je spremenil(a) Marina5 dne 31. jan 2005 11:46:44

Kairos  

član od: 5.1.2005

sporočila: 48

31. jan 2005 12:20

Veš Marina5 moj problem je bil vedno samo to da vedno ampak vedno mislim samo na hrano. Mi pomoje daje občutek sitosti. Sedaj vsaj ostajam samo pri mislih, včasih sem pa jedla! Veš jaz pa komaj čakam konec diete si bom privoščila ogromen sendvič, z več vrst salame, sirom, solato......njami.....no pa na zdravje..... Kairos

dalmatinka  

član od: 29.11.2004

sporočila: 46

31. jan 2005 12:44

Še enkrat halo! Marina_5, hvala za čestitke! Tisto o sexulji pa...... ha, ha, ha!!! Na glas sem se zasmejala, prava faca si. Če veš da merim 157 cm pa imam še vedno 61 kg, potem veš, da o sex girl ni še ne duha in ne sluha. Pa čao! dalmatinka

patricija  

član od: 4.1.2005

sporočila: 109

31. jan 2005 13:24

Nisem lačna, nisem lačna, nisem lačna. Samo žejna hudo. Se prepričujem že cel dan, pa kar pomaga. Pijem vodo,čaj, radiator do maksimuma, škornje z mačkom, jopico....... Pravzaprav je res vse v glavi..... No, bom videla, če bom zvečer še tako pametna. Koliko se vam je običajno poznalo po vodnem dnevu? 1 kilogram? Punce, fantje, zdržimo! Patricija

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

31. jan 2005 13:26

WAU kolk strani je tu gor spet, nisem sicer še šla brat...bom si pa čas vzela ker namreč bom drug teden spet začela s to dieto ker moram spravit še nekaj kilogramčkov dol. Pri prejšnjem poskusu mi je kar ratovalo sicer nisem bla ful stroga do sebe tko da moram ponovit vajo...naj še nekaj povem, da se od konca diete nisem niti kilogramčka zredila jem pa normalno. Shujšala sm pa za 16 kilogramčkov. Pa se kr pozna hehe....no drug teden pa jovo na novo... Natasa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti