Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

jelly  

član od: 27.12.2004

sporočila: 29

12. jan 2005 11:42

francka -17 je pa že kar poštena cifra. Ja BRAVO!!! Marjetka cvetka, ti si šla pa po cm zelooooo veliko dol, super. Dobr da sem tudi jaz zmerila si obsege, tko da če ne bom šla po kg toliko dol, upam da bom šla po cm. pa če grem tok dol kot ti, sem na konju mater.... :) res zelo pohvalno, no take stvari mi dajo vsak dan na novo motivacijo da vztrajam. pa seveda tudi moji nova podoba, zaenkrat samo v mislih, na poletje. Sicer je danes moj 10 dan in sem šla dol tam okoli 3,5 kg. zraven seveda pridno telovadim, hodim 3x na teden na sky bo, kar mi pomaga, da se mi koža ne povesi in da utrdim malo mišice. ja vsem nam bo uspelo!!! PIP uči se na napakah drugih, ne moreš namreč živeti dovolj dolgo da bi vse te napake storil sam!

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

12. jan 2005 11:54

Jaz sem danes brez težav oblekla najmanjše kavbojke iz moje omare. so št.42. Zanimivo mi je to, da sem imela takrat med 68-70 kg. Danes jih imam pa 75, a se pozna da se veliko gibljem. Kar pomeni, da je moj obseg enak tistemu s petimi kg manj. Se zgodi. Moja izguba v pasu je trenutno 16 cm (s 11kg). Sem srečala včeraj enega sošolca in me je nekaj časa gledal pol je pa rekel Vauuu new look, pa shujšana si. Matr dobr zgledaš.Pa sm šla sijoča u avto, pa se le opazi. Pospravljam pisarno, mečem v smeti, da se potem lotim še zadnjih papirjev starega leta. mici_33

Kairos  

član od: 5.1.2005

sporočila: 48

12. jan 2005 12:08

Ja čestitam vsem ki vam uspeva. Upam da bo meni tudi. Glede tehtnic pa takole. Jaz imam kar dve. Ena je stara in po tisti sem v 9 dneh izgubila skoraj 4 kg druga je pa nova (digitalna) in se ji čisto blede. Tako da vedno stopim na obe dve in potem velaj tista številka ki mi je bolj všeč! Trenutno se mi je pomoje vse skupaj ustavilo - mesečno perilo!? Je to možno? Kairos

jelly  

član od: 27.12.2004

sporočila: 29

12. jan 2005 12:21

Kairos ja itak da je možno, mogoče boš zdaj dobila tudi kakšen kilogram gor, ker se ti voda full zadržuje v telesu, tko da glej da nam ne boš zdaj obupala LP uči se na napakah drugih, ne moreš namreč živeti dovolj dolgo da bi vse te napake storil sam!

gogy  

član od: 5.12.2004

sporočila: 51

12. jan 2005 12:26

Bravo dekleta! Kapo dol! Zanimivo, a ne, tile centimetri pa klie? Meni se na tehtnici skoraj nič ne pozna al centrimetri!!! Pa še m. perilo, ja. Zadnjič sem šla iz čistega firbca na razprodaje. Pa primem v roke najprej kostim št. 50 -pa si mislim: "to pa že ne, tolk" pa ziher nimam več". Hitr" vzamem št. 48 in švignem v garderobo. Ej -čist prevelik!!! Pa vzamem št. 46 - ful komot! Yes, yes, yeeees!!!! No, kupila pol nisem nič, šparam za drugič, če mi uspe na moji poti. Naslednje razprodaje so pa moje (he-he-he!!!) P.S. Jst tut" z Gorenjske (KR). gogy

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

12. jan 2005 14:17

Pozdravljeni vsi, ki hujšate!!! Kako vam gre? Kot vidim, gre enim prav fajn. Naj vam povem nekaj glede donata. Jaz, ko ga odprem, ga potem ne zaprem dovolj dobro, tako da gredo mehurčki malo ven in potem je bolj dober za piti. Za prebavo pa tudi pomagajo lanena semena. Tako, da če se kateri da, naj speče kruh in si da notri lanena semena ter druga semena. Lahko pa se dajo semena tudi med jogurt na B dan. 2.vodni dan sem uspešno prestala kljub izpitu, ki pa mi je šel super, še nikoli tako dobro. Po 2.vodnem dnevu pa kaže tehtnica -15,5 kg in sem ful vesela. Skoraj vse hlače so mi že prevelike, bo treba nabaviti kaj novega. Tebi Sabina pa želim, da se čim prej pozdraviš in da boš spet zdrava ter z nami kot prej. Dalmatinka, itak da bom držala pesti zate, tako kot za vse ostale... Jaz sem tudi iz Štajerske, ne sicer iz MB, sem pa bila včeraj v MB oz. sem tam kar pogosto in moram povedati, da mi je najljubše slovensko mesto. Lep pozdrav!!! saby

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

12. jan 2005 15:40

KU KU, SPET SEM TU! Ja, Marina5, tud jst ne morem jest namočenih fig k so tuk nagravžne da raje pet dni ne grem na WC kot pa da bi to jedla. Tale tvoja dogodivščina v restavraciji je pa fenomenalna. Tebi pa vse pohvale da si bila vztrajna!!! Saby, konec tedna, ko zaključim z dieto, bom posredovala vse podatke kar se tiče mojih kg in podobno. O.K.? Tebi pa čestitke za vse do sedaj izgubljene kg. Si na dobri poti da še več zgubiš. Mici_33, saj tud jst spijem kavo oz. dve samo vedno brez mleka. Na začetku mi je bla bljak zdej pa ne morem več brez nje tko sm se navadla. Tvoji - cm so pa pohvalni sploh v tako kratkem času. A sam športaš al kaj? Jade, tud mene je fant končn pohvalu in pripomnil, da kaj vse bom pa zdaj počela ko sem shujšala. Glede kreme pa tko: js uporabljam od Balee losjon s Q10 za napeto kožo. Kolk kej pomaga? Po moje mal že more, če ne bi mi koža verjetn bolj visela kot sicer mi. Trebušnjaki, trebušnjaki,...letos sem jih uspela delat sam enkrat. Sem pa pri številki 100 v enem kosu. Ko se glih opredeljujete po mestih, a je ktera iz Zasavja? Mogoče Trbovelj? Dipsi, cvetačna juha iz Rinine knjige je super. Še meni je všeč pa nisem ljubitelj cvetače. O, Bled, kje si? Pa kremšnite? Več kot leto se že spravljamo spet tja. Spomladi zagotovo spet pridemo. Marjetka cvetka BRAVO!!!!!!! Zdaj pa glej, da ne dobiš vse ali še več nazaj!!! Čau čau kokos

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

12. jan 2005 15:59

ojla! Joj kako ste vse pridne bravo vsem skupej ja tko kot nekaterim tud men je šlo ful mal dol v 10 dneh ampak cm pa kar....ja za kremšnito pa tud jest nimam nč proti LP simonka1

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

12. jan 2005 17:47

Kokos, mene so najbrž narobe razumele,da sem iz Gorenjske. Res pa sem zelo dolgo delal na Bledu! Trenutno živim v Zasavju, v Litiji!!! Torej ne daleč od tebe! Sicer pa je za mano že skoraj cel tretji dan, čaka me le še tortica za večerjo!!! Lačen sploh nisem, le zaskrbljen, saj se mi zdi, da kar veliko jem, čeprav dosledno spoštujem navodila(za kosilo samo okrog 20 dag špagetov v paradižnikovi omaki). Saj se bom še zredil!? Robi

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

12. jan 2005 17:48

Hello! Kok mene dons zebe!!! Sam dvakrat lahk ugibate kateri dan imam! VOOODOOO!!! Po 14. dneh sem se spet spravla na orbitrek in halo po osmih minutah sm skor dol padla. Res se splača vztrajat in se ne zanemarit ker pol pa puglejte kaj rata. Ful kriza. . No in po "treningu" me ni zeblo, zdaj me pa spet. Ah bo že. Še mal pa grem spat, jutri pa težko pričakovana solata in mesek. Za solato bi še gate prodala. Njami!!! Robi, super da si tko blizu. Mogoče kdaj kavica, a ne? Sam pri kosilu si pa grešil, saj je "dovoljeno" le 12 dag špagetov. Sicer sem jih pa tud jst pujedla poln krožnik pa poglej rezultate. Čauči kokos Sporočilo je spremenil(a) kokos dne 12. jan 2005 17:51:15

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti