5. jan 2005 21:49
Ahoj, Patricija hvala in naj kar takoj povem, da sem se pregresila. V sluzbo sem si nesla pizzo s paradiznikom in gobami in si jo pogrela v mikrovalovni pecici. Pojedla sem jo ze ob pol enih, ker sem potem morala na en sestanek. Ko sem se vrnila s sestanka (okoli 16.00) pa me je popadla taksna lakota, da sem skoraj okoli padla. Pretiravam en malcek, ampak lacna sem bila res zelo zelo. Torej, za malico sem pojedla dve mandarini in to je moj greh. Mislim, da ni velik in, da bo naslednji teden ze boljse ko bo zelodec spet malo manj zahteven - beri raztegnjen. Na poti domov pa sem si kupila Rino, da me vsaj malo "spravi k sebi". Zvecer sem pojedla kos potice - ostanek od praznikov in seveda koscek cokolade. Sploh sem ugotovila, da je zame potica najboljsa sladica, ne pecem prevec sladke. Hja, jutri pa sadje. Sem ze nakupila zalogo in za kosilo si bom pogrela sadje spet kar v sluzbi, domacim pa sem ravnokar skuhala golaz. Se poskusila ga nisem in mocno upam, da je dovolj slan in okusen. Sigurno je boljsi kot sadje pogreto v mikrovalovki!! Slamca8, nic hudega, ce si se pregresila. Jutri poskusi brez greha pa ne bo tako hudo. Gajla, zdrzi! Spomnim se studentskih let ko sem cele noci bedela in studirala. Vse je bilo tako prijetno tiho in ob knjigah sem ponavadi veselo grizljala. Se mi zdi, da je ponoci se bolj lustno. Menim, da ce te od zacetka hudo daje lakota, da ne bo tako hudo, ce med obroki (vendar pazi na casovne premore 4, 3 oz. 2 uri) pojes kaksen sadez. Meni to zares pomaga, ker me ne popade volcja lakota oz. pozresnost. Tocka, tudi jaz sem okolici vsec taksna kot sem, vsaj pravijo tako. In vcasih mi pravijo, da je bolje, da sem malo bolj okrogla kot pa tecna hahahahahaha. Vcasih doma malo popenim, predvsem takrat kadar se domaci basejo brez kontrole in mi pojedo se mojo skrito zalogo jedilne cokolade. Tudi rozine niso varne pred mladici. Zadnje case (od septembra) doma namrec ni vec takih zalog hrane in v sili hudic se muhe zre, pravijo :o). Dusan, prav lepo te je imeti med nami. Toliko zensk in ti. Tako kot pravi maychi, tvojega imena si ni tezko zapomniti. Patricija pridna. Prav tako ostali, ki ste danes prestali "gresni dan". Jutri pa bomo v sadju uzivali, ane. Zdrzite in lahko noc Marina5 Sporočilo je spremenil(a) Marina5 dne 05. jan 2005 21:50:43 Sporočilo je spremenil(a) Marina5 dne 05. jan 2005 22:00:50