Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

k4484  

član od: 20.7.2003

sporočila: 14

5. jan 2005 7:14

Dobro jutro Danes sem na OH in bom za kosilo jedla zelenjavne žepke z gobani, recept sem dobila na tem forumu in so res dobri. Zvečer pa sladkarije in čokolada, super. Močno pa me skrbi, kaj bo jutri, ko bo na vrsti sadje. Saj ne, da ga ne maram, ampak jaz bi zraven še kaj konkretnega, ali pa vsaj malo kruha, le ta je moja huda slabost, lahko bi ga jedla zraven vsake stvari, celo zraven jabolka. No se bom poizkusila zadržat, če mi bo uspelo. Zanima me pa, če zalani čaj kaj pomaga pri hujšanju, ali je samo nadomestek za kavo. Lep pozdrav GAJA

Fullmoon  

član od: 5.1.2005

sporočila: 1

5. jan 2005 8:56

Pozdravljeni! Tudi bi se vam pridružila kot novopečena članica 3md, ki sem jo začela 3.1.05. Sicer sem prvič začela v decembru, pa moram priznati, da so me premamile decembrske dobrote . Zdaj sem se odločila, da grem zares!! Danes je moj OH dan in komaj čakam večerjo . Za kosilo pa sojini špageti z zelenjavno omako. Bi pa želela vprašat, kam spada proso (pod škrob ali pod OH) in kako ga pripravljate? HVALA IN DO NASLEDNJEGA PISANJA Fullmoon

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

5. jan 2005 9:01

Po neprespani noči (lačna sploh nisem mogla zaspati) ampak povem vam, da sem se vzdrzala in nisem šla jest, spati pa tudi nisem mogla. Danes je malo bolje, zvečer pa grem itak delat in bo lazje. Sama sebi se smejim, ko se spomnim, kako me je včasih pred TV premamil čips in čokoladni bomboni in druge razne dobrote, zdaj pa...... Se še javim zvečer in ponoči, ve pa kar pridno poročajte o zmagah pri dieti.... Galja!

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

5. jan 2005 9:16

Živijo vsem hujševalcem! Galja,kako si preživela noč? Jaz sem pa danes na vodi in to že trtjič,torej je to moj 87.dan. Prvi mesec sem shujšala 7 kg,drugi mesec 3 kg,tretji mesec pa čisto nič(očitno vpliv praznikov),vendar se tudi zredila nisem in še bolj zanimivo,moji obsegi so se vendarle zmanjšali. Torej ne gledat samo na tehtnico.Čeprav se na tehnici nič ne pozna,vaše telo vendarle nekaj dela. No,je pa res,da je treba tud mal migat.Jaz delam trebušnjake in gonim orbitrek,vsaj enkrat na teden,po možnosti pa še večkrat, pa si privoščim daljši sprehod-tam kakšnih 10 km hitre hoje. V eni minuti hitre hoje izgubiš 4 kalorije! V glavnem,jaz sem zdržala!Danes voda,potem pa še štiri dni in konec lažjega dela diete.Ja,prav ste prebrali-LAŽJEGA DELA DIETE! Tile trije meseci so bili prav prijetni,sedaj pa se začne mukotrpno ohranjanje teže. No bom videla,kako mi bo uspevalo,vsekakor pa čez tri mesece spet štartam. Vsem novim sporočam:bodite prepričani vase in naj vas mali neuspehi in pregrehe ne vržejo iz tira. Držite se zastavljene poti in uspehi bodo kmalu vidni. Tudi jaz kuham za družino in tudi meni to ni delalo problemov.Jaz sem jedla hrano brez dodatkov,moji pa z dodadtki. Njim sem naprimer naredila pohane zrezke,jaz pa sem jedla dušenega,njim sem naredila testenine z mesno omako,sebi pa z paradižnikovo.Tako da se kar da preživet. Sčasoma se pa tako navadiš,da se ti že več sline ne cedijo. Men se zdi pohan zrezek že nazgravžen,ko vidim kolk maščobe se cedi iz njega.Bljak! Tako zdaj pa grem spit pol litra vode,potem pa na orbitrek. Imejte se lepo in uživajte! ZAUPAJTE VASE,KAJTI USPELO VAM BO! Marjetka cvetka

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

5. jan 2005 9:52

Marjetka cvetka, zgoraj si preberi, kako sem prezivela noč. Skoraj me je pobralo od lakote. Ampak sem ze pozabila! Galja!

Kairos  

sporočila: 48

5. jan 2005 10:21

POZDRAVLJENI! SEM NOVA NA FORUMU, IN DANES JE MOJ 3-JI DAN. IMAM OGROMNO VOLJE IN SE ŽE PRAV VESELIM VSEGA KAR ME ČAKA. vČERAJ SEM IMELA ŠKROBNI DAN. zA KOSILO SEM JEDLA RIČET AMPAK GA ZVEČER PREPROSTO NISEM MOGLA JESTI. SKUHALA SEM SI MALO RIŽA (BREZ VSEGA). UPAM DA TO GRE ALI MORAM JESTI ISTO KOT ZA KOSILO?! DRUGAČE NE MOREM ŽIVETI BREZ ČOKOLADE ALI KAJ SLADKEGA IN KOMAJ ČAKAM DA BOM DANES POJEDLA TORTICO....MMMMMM! DRUGAČE JE MOJ CILJ IZGUBITI TAM OKOLI 10 KG ALI VEČ. POZDRAV IN USPEŠNO IZGUBLJANJE ODVEČNE TEŽE KAIROS Kairos

BARBY  

član od: 9.6.2002

sporočila: 4

5. jan 2005 10:26

Zdravo, Mene zamima če je kdo od vas kdaj delal kuro za prečiščevanje telesa z Javorjevim sirupom, ker me zanima kaj se lahko zraven tega še je". Nekdo mi je rekel, da jabolka,.. Če kdo ve bi ga prisila, da napiše. hvala. barby barby

jelly  

član od: 27.12.2004

sporočila: 29

5. jan 2005 10:35

no pa se spet oglašam, končno sem dobila knjigico, tako da bo zdaj vse skupaj nekoliko lažje. sem pač taka oseba da raje sledim eni dieti točno, kot da sama neki eksperimentiram, ker se kaj hitro zgodi mi, da začnem nevede grešiti. :( no drugač se pa moram pohvaliti da v bisvu ni take krize, sicer sem šele začela danes imam 3 dan torej OH, in se že zelo veselim kosilu, večerji pa sploh!!! vidim da sva z Kairos na istem dnevu, no to je super. mislim da ni take krize, ker sem večino dneva v službi in tam pač nimam ravno dosti časa razmišljati o hrani, upam da za vikend ne bo krize!!! no pa vsem en lep pozdrav uči se na napakah drugih, ne moreš namreč živeti dovolj dolgo da bi vse te napake storil sam!

Kairos  

sporočila: 48

5. jan 2005 10:41

Tudi jaz sem večino časa v službi amak to je najhuje! Največ vedno pojem v službi in kar naprej mislim na hrano! Groza! No ampak priznam da sem že velkokrat hotela začeti s kakšno dieto pa ni bila noben primerna mojim zahtevam ampak ta je pa kot usojena zame! Ko berem koliko so nakateri izgubili se že prav veselim! Kairos

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

5. jan 2005 10:43

Ojla! Pozdrav vsem tu gor, Tole pa res ni od muh imam kar nekaj dela, da si preberem tole stran . Kako se pozna, da je začetek nekaj novega pa čeprav leta. Gaja obrazloži prosim recept zelenjavni žepki z gobami sem na OH, glede konkretne hrane na sadni dan pa poskusi s kislim zeljem v solati ali samega. Pomaga topiti maščobe, poješ pa ga lahko 250g ali pa si privošči paradižnik oz. karkoli od presne zelenjave, saj tako jaz razbijam monotonost na ta dan. Zeleni čaj tudi topi maščobe, veš kaj posodila sem knjigo do danes zvečer, ko jo dobim nazaj ti povem avtorja in naslov in še kaj o tem. Dušan vidim,da si ti tudi ponočnjak tako kot jaz. Našla sem te tudi na strani " Kaj bo jutri za kosilo". No takole pa si kombiniram prehrano za naslednji dan tudi jaz, ko zbiram ideje KAJ JESTI. Nasvet vsem novim, ko vas bo zelo zeblo takrat hujšate. Mene je prvi mesec tako zeblo, da sem mraz čutila v kosteh. Shujšala pa sem -10 kg. Tehtam se vsak četrtek merim pa se ne, ker sem prvič pozabila ampak sedaj mi kilaža malostoji zato pa opažam po oblačilih, da se topim ( špeh-hehehehe). Zadala sem si -20kg pa mi manjka še -8kg. Upam oz. vem, da zmorem in tudi bom zgubila, se še kasneje kaj oglasim, čao Irena picika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti