Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

4. jan 2005 22:46

živjo vsem tud jaz sem ena takih ki se borim s kg. pa saj vsi veste kako je to. Malo brskam po internet pa vidm da nas je več takih, mi je kar mal odlegl da loh z nekom mal poklepetaš! simonka1 simonka1

slamca8  

član od: 28.12.2004

sporočila: 51

4. jan 2005 22:51

Oj! Simonka1 tukaj pri nas se ne boš borila pri hujšanju ampak se boš prav lepo zabavala pri izgubljanju kilogramov. Dobrodošla med nami slamca8

simonka1  

4. jan 2005 23:00

ja živjo! To je pa bilo res hitro,sem mislila da že vsi spite! No malo zabave pa še ni nobenmu škodilo s kg. ali brez......ane! Ja slamca8 lepo te je bilo "spoznati" simonka1

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

4. jan 2005 23:03

Simonka1 dobrodošla med nami! Meli Don"t worry, be happy!

simonka1  

4. jan 2005 23:07

Saj me sploh ne skrbi ko pa ste vsi tako dobre volje sem kar voljo dobila,ker ne morem še spat! simonka1

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

4. jan 2005 23:40

Ojla! Predno grem spat še moram malo pokukati tle gor. Dobrodošla Simonka1 med nami. Kot vidiš nas je veliko in še več samo, da se ti še ne oglašajo ali pa že spijo. Marinka5 mate čaj je zeleni čaj, ki vsebuje kofein, vitamine in minerale. Priporoča pa se ga namesto kave, deluje kot osvežujoča okrepčilna pijača, ki zmanjšuje apetit. Prodajajo ga v trgovinah z zdravo prehrano in čajnih trgovinah. Pri nas v celju je BIOTOP stane pa 350 sit. Je zelo prijetnega okusa in je zelo piten. 2303 nisi mi odgovorila glede CD, res bi ga rada imela proti plačilu seveda. Trixie upam, da si zdržala ob vodici in da sedaj že sladko spiš. No tudi jaz še bom malo posrfala po netu in nato odšla v mumulend (o.p. ajčkat). Lahko noč vsem, ki ste še pokonci, Irena picika

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

5. jan 2005 0:15

oj vsem , pismo 3 h me ni, pa napišete 2 strani , pa to ni res picika tudi jaz uživam ob čaju ko me popade lakota , prav tko obred si nardim kot bi pl kavico , imam pa trenutno sadni zeleni čaj Malibu , prav prijetno diši mmm ... ravno sem ga spil jutri pa imam tudi jaz OH dan hmm... po moje bodo kar široki rezanci za kosilo , do kosila pa mandarine , pa kak pomarančni sok , vmes pa seveda čaj in voda bogi uni k cel dan niso nič brali foruma Dušan

Trixie  

član od: 15.12.2004

sporočila: 50

5. jan 2005 6:38

Lepo jutro! Ojej, včeraj ob 14.00 sem zadnjič pogledla na forum in sedaj je pet strani več! Meni je to izredno všeč, saj me tako že zjutraj spravite v dobro voljo. Danes sem pa tako ali tako dobre volje! Ja, uspelo mi je preživeti vodni dan! Še sama ne morem verjeti! Vsem iz srca hvala za podporo! Tisto včeraj z vročo vodo v kadi, je bila kar velika napaka, saj sem bila potem tako slaba, da sem komaj prišla v dnevno do sedežne, vendar se je slabotnost že čez uro umirila in sem lahko naprej funkcionirala čisto normlano. Spila sem približno 6 litrov vode in čaja. Danes navsezgodaj je vaga pokazala še -1,5 kg, skupaj je tako v 29.dneh odpadlo 5,5 kg. No, ni ravno grozno veliko, a glede na moje praznične grehe je to super. In centimetri? Ja, tu pa se toliko pozna, da sem že ob 5.00 vriskala! Pas -10cm, boki -4cm in stegno -3cm! No, moj cilj na začetku je bil -10 kg in sedaj res verjamem, da ga bom dosegla, če ne celo presegla! In sedaj sledi tako kot sem se zaobljubila pred nekaj dnevi: CIGARETI ADIJO! Če sem spozobna vzdržati en dan brez hrane, bom naslednje dni tudi brez cigaret! Tega si bolj želim kot izgube kilogramov. Drage nove hujšarice: dobrodošle! Če bo vam ta forum vlil toliko volje kot meni ste na na poti uspešne izgube kilogramov! Sedaj pa moram pričeti z delom. Kasneje se spet oglasim! Uživajte! Sabina

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

5. jan 2005 6:44

dobro jutro. da se še jaz malo oglasim. se že dolgo nisem. včerej sem zjutrej nazadnje brala... pridem danes 7 novih strani!!! kok nas je!!! jz sem se tud s 3.1. priključila. morm povedat, da mi je fuuuuullll fajn, ker mi mami kuha. in se zavedam kako me razvaja.... sem ji zelooo hvaležna. in ne kuha nič drugače, čeprav ona in očim nista na dieti. včeraj je bil segedin, pa sem si jaz meso ven pobrala in dodala malo fižočka in krompirja (je blo k jota - mmmm, dobro). Tako da ne kompliciramo... če je beljakovinski dan... jaz pač jem meso brez krompirja... s solato seveda. zdi se mi trapasto, da bi prov različna kosila kuhali, ko pa se da vse skombinirati. Je pa res da pohanega pr nas sploh ne jemo... po moje je bil na zadnje poleti. vem da mami to nardi če kam gremo, da si sabo vzamemo... držim pesti da nam vsem rata!!!

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

5. jan 2005 6:49

o trixie čestitke!!! super!!! jz mam mejčken probleme pr dieti... grešim skoz po malem, včasih tud mal več. razlog je čist simpl - nehala sem kadit... že več kot dva tedna nisem pržgala cigarete... ampak skoz neki v usta nosim... sploh zvečer mi je težko. najhuje je da se včasih sploh ne zavedam. no ampak bom zdržala.. mi niti ni tok hudo... samo tele grehe morm še ukint!!!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti