Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

bolhaa  

član od: 9.12.2004

sporočila: 23

24. dec 2004 7:35

Dobro jutro! Pa smo spet v službi. Včeraj pa niste bile ravno gostobesedne, najbrž prazniki pred vrati, dopusti itd. Tudi jaz bom danes bolj kratka. Včeraj smo se z družino odločili, da bomo imeli novo smrekco, vendar je nismo dobili. Želimo si veliko 2 m, plastično vendar ni bilo sreče. Tolikšna je gužva po mestu, da smo kar zgubili voljo hoditi od trgovine do trgovine. Ker smo se domov vrnili šele okrog 21. ure, sem ostala tudi brez večerje. Sicer mi pa tudi ni nič pasalo. Danes bom pa kar na pici, zvečer pa še ne vem. Najbrž kaka torta.... Vsem skupaj želim lepe božične praznike s čim manj skušnjav in pregreh. bolhaa

Trixie  

član od: 15.12.2004

sporočila: 50

24. dec 2004 9:48

Pozdravljene! Uf, bo kar težko zdržati brez pregreh! Jaz sem čisto obsedena z iskanjem po bazi receptov in seveda preizkušanjem le teh. Zanimivo je to, da sicer pri kuhi sploh ne kompliciram, samo da je čim prej gotovo. Zdaj bi pa kar naprej nekaj kuhala in pekla. No, saj se zadržujem, a poizkusiti vseeno moram, da vsaj vem če je užitno. Včeraj sem naredila kmečki kaviar, pa je tako ogaben, da bi z lahkoto ostala brez hrane kar nekaj dni, kot pa dala še eno žličko v usta! Želim vam lepe božične praznike in manj skušnjav, kot jih imam jaz! Trixie

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

24. dec 2004 14:17

En Praznični pozdrav! Čeprav iz postelje, pa vseeno iz srca......... Veliko sreče in lepih sanj naj vam prinese božični dan in novo leto 2005, naj zaživi radosti polno, brez težav in skrbi. Vse to vam iz srca Rožica želi . Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

24. dec 2004 18:04

Zdravo! Lepe božične praznike, veliko ljubezni in čim manj grehov kar se hrane tiče želim vsem vam na forumu. Hvala za vso podporo, ki sem jo imela do sedaj in se priporočam še naprej. Dipsi

k4484  

član od: 20.7.2003

sporočila: 14

24. dec 2004 19:31

Zdravo! Danes sem imela bolj malo časa za pisanje, sem skoz neki kuhala pa pekla, ampak sem za enkrat še brez "greha" Vsem želim čudovite praznike. GAJA

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

24. dec 2004 19:50

Ojla bejbe! Kako ste? Jaz super. Danes sem imela oh dan in brez prekrškov! Sem pa za večerjo jedla potratno potico, upam, da to ni greh in moram povedat, da je ful dobra!!! Lepe praznike in čim manj grehov! Vesel božič! Jaz grem zdaj gledat jaslice potem pa k polnočnici!!! saby

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

24. dec 2004 22:24

Js vas spoštujem. Hvala bogu, da sm konc diete, ker bi drugače itak spustila vse skup za čas praznikov. Če vam uspe ostat pri malih grehih, ste carske!!! Mene pa mal skrbi, kako bo po praznikih. Koliko se bo poznalo, ker imam samo ene ornk hlače za oblečt (ki so mi sicer zdej mal prevelike ) in upam, da me potem ne bodo tiščale. Želim vam trdno vojo, veliko uspehov veliko manj kilogramov in visoko samospoštovanje. Sy

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

25. dec 2004 0:19

Pozdravljene! Vidim, da nisem edina, ki imam na božička OH dan. Bilo je brez problema, le da sem imela večerjo malo bolj pozno. Upam, da ne bo škodilo. Vsem skupaj pa pošiljam še eno sporočilo! DECEMBER JE ČAS PRIČAKOVANJA IN LUČI. NAJ SE PRIŽGE TUDI LUČKA V VAŠEM SRCU. TIHO, BREZ BLISKA IN GROMA, Z MIROM, SREČO IN Z LJUBEZNIJO. BREZ TESNOBE IN STISKE, V VESELJU IN HREPENENJU... VZEMITE SI V LETU 2005 ČAS ZA TISTIH TISOČ MALENKOSTI, KI SO VAM SPOLZELE V VEČNOST. VESEL BOŽIČ IN SREČNO 2005! Lp! Meli Don"t worry, be happy!

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

25. dec 2004 16:51

Potovanje skozi leto, ki prihaja naj bo polno bogatih doživetij, miru in sreče. Naj se na tem potovanju skozi leto 2005 kaj pa kdaj tudi srečamo, lahko pa le spomnimo drug drugega kot topla misel poslana iz daljave. Lepe praznike Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 25. dec 2004 16:52:00

k4484  

član od: 20.7.2003

sporočila: 14

26. dec 2004 10:57

HALOOOO! Kje ste danes vse? Trixie, a si še z nami? Jaz imam danes sadje in rabim malo vzpodbude, ker tega dne nimam najraje. Praznike sem preživela brez greha, kile pa kar stojijo, pa sem si na začetku zadala nalogo -15 kg. Upam, da mi bo z vašo pomočjo uspelo. Se slišimo, čao! GAJA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti