Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

lara  

član od: 8.11.2004

sporočila: 18

7. dec 2004 15:03

Dan ! Sem zelo žalostna! Danes sem ugotovila, da imam zopet 2 kg več, kot po vodnem dnevu prejšnji ponedeljek. Ne vem kje je razlog? Nisem se nič tako pregrešila, razen v soboto dva piškotka, ko sem pekla. Ali je lahko razlog to, da sem pred menstruacijo ? Če ne, bom kar jokala, ker sem res pridna in se ne pregrešim. Sicer pa sem do konca prvega vodnega dne izgubila 8 kg, kar me zelo osrečuje. Želim si še 8 do 10 kg, če bo šlo. Ampak tole z dvema kilama več, me je pa danes pošteno prizadelo. Kaj naj naredim ? Papa lara

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

7. dec 2004 15:27

Živjo! Berem, da ste me pogrešale in to me je spravilo v dobro voljo. Naj vam vsem povem, da še nisem obupala, da imam še več volje, kljub enaki statistiki kot prejšni teden. Lara nikar ne obupaj. Veš, pride kriza in z nekaj volje, vstrajnosti in podpore tudi mine. Te 2 kg več so verjetno posjedica vsega ženskih zadev in vodnega dne, Teža po vodnem dnevu navadno drastično pade vendar se v naslednjem tednu zopet dvigne. Sploh pa če si pred menstruacijo, potrpi da mine in boš videla, da bo super počutila se boš lažjo in manj napihnjeno! Vstrajaj, skupaj nam bo uspelo! Res je verjetno nekaj v zraku! Jaz se včeraj kar nisem mogla zadržati stran od hrane najraje bi pojedla vse kar sem videla! No normalno, da nisem, sem se uspela zadržat, ampak vseeno mislim, da ti grehi niso nič kaj katastrofalnega, dokler so v mejah normale in si jih privoščimo enkrat ali dvakrat v mesecu, nato pa nekaj lahkih dni, da rasporedimo, porabimo kalorije! Ne obupavati nad temi prekrški, vstrajajmo naprej na naši poti! navsezadnje se vse zavedamo, da ne bomo lepe, lažje,..že jutri, ampak bo potrebno še veliko truda, volje in predvsem časa, da nam uspe. IN USPELO NAM BO! BOSTE VIDELE! LP, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

7. dec 2004 17:15

Rožicaaaaaaaa! Končno si nazaj...me je bilo že malo strah, da si me pustila teh zadnjih nekaj dni samo. Pa saj sem vedala, da tega ne bi storila Te je že kaj strah pred jutrišnjim dnem? Mene ŠE ni-mi je kar malo čudno, ker sem pred 1. in 2. vodnim dnevom kar malo trepetala, kako bo, danes pa nič-upam da mi ne bo ravno to prekrižalo načtrov...ne saj ne bo. Imam srečo, ker imam jutri kar dovolj stvari, ki mi bodo zapolnile urnik(predavanja na faxu najmanj do 3 popoldan pa v šoping in še kaj se bo najdlo), tako da bom verjetno zdržala brez kakšnih večjih problemov, samo plastenka bo pa z mano kjerkoli že bom. Lara, to je povezano z ženskimi težavami, tako da ti 2 kg več nista realni. Je pa res, da če se tehtamo zjutraj po vodnem dnevu in naslednji dan rezultat ni realen. Skoraj sigurno imaš kaken kg več - pa saj to je normalno, če se tehtamo po dnevu ko nismo pojedle nič in po dnevu ko smo, nekaj pa le "imamo v sebi". Ta 2 kg bosta izgubljena prej kot se boš zavedala. Lp vsem. maychi

Rožica  

7. dec 2004 19:29

Hy Maychi! Tudi mene ni prav nič strah! Sploh ne razmišljam o tem kako bo, kako bom prestala, preživela dan. Preprosto odločila sem se, da stvar speljem do konca in to je to, še 4 dni do konca. Čeprav v tem mesecu ni bolo ne vem kakšne razlike v teži, sem vseeno zadovoljna, navsezadnje sem kar nekaj kg lažja, najpomembneje pe je, da obdržim te kg za ponoven štart. Ne vem, če bo to 90 dnevna ločevalna dieta, vsekakor pa so novi cilji že zelo jasni in natančno določeni. Do pomladi je potrebno izklesati še telo, tudi še kakšen izgubljen kilogramček nebi bil pravo razočaranje. Imam občutek, da se samo ponavljam, kot kakšna stara plošča. Ampak pomaga, da nekomu poveš kaj je tvoj cilj, ker se potem veliko bolj trudiš, da ga dosežeš. No pa si me prisilila, da sem pričela razmišljati, kako bom jutri preživela zadnji vodni dan v 3MD. Verjetno se bom tudi jaz popoldne odpravila v šoping. Na stojalu za perilo me čaka še nekaj malega za zlikat. Ostalo, bom pa jutri sporočila. Tudi moja najboljša prijateljica bo plastenka z vodo. Zdaj pa grem skuhat metin čaj, se že danes malo pripravljam. Pojedla sem samo eno hruško zjutraj, in kislo zelje za kosilo, zdaj pa bom verjetno še malo grozdja in veliko čaja. Je lažje, če se pred postom že malo "postiš", mislim predvsem na manj hrane in lahke obroke. Upam, da boš jutri kaj pisala. A ja, tekla še nisem, ker me ni bilo doma in sploh nisem imela časa (bila sem na obisku pri sorodnikih), še za forum sem si komaj izborila čas, mislim prostor za računalniku, saj veste kako radi imajo mlajši igirce, malo pa je bil problem tudi v tem, da imajo navadno linijo in zelo pazijo koliko so na internetu. No zdaj veste razlog moje odsotnosti. Morda pa bom jutri? Je lažje zdržat, če si v naravi.... Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

dramik  

član od: 9.11.2004

sporočila: 34

7. dec 2004 20:06

Hay Hvala za nasvete. Vse je lepo prav, jaz bi si lahko v službo vzela kaj za kosilo, toda ne morem, ker ne smem z delovnega mesta, praktično niti na wc. Poskusila bom podaljšati čas s sadjem, pa bom videla. Bravo punce, kar tako naprej. Jaz sem jutri že spet z vami. LP, Taja

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

7. dec 2004 20:06

Pozdravljena Rožica, a vedve že tako pridno končujeta, jaz se pa šele vodnemu snevu št.2 približujem. Sem mislila, da smo bolj skupaj, ja no bom pa sama jahala konja še ta dober mesec. Upam, da me bosta vsaj malo vspodbujali in da se bo še kakšna sotrpinka našla, ki se ji dieta zavleče tja do sredine januarja. Lara pri prvih svojih dneh sem bila čisto obupana, nikamor se ni premaknila teža, bila sem pridna,a teža buuuuuu stala pa kg gor pa stala. Tako da je sigurno tudi od tega, ne sekiraj se, vztrajaj pa bo bolje. Je pa tako, da sem jaz 14 dni po voddnem dnevu pa imam 0,70 kg manj, kar pomeni, da se počasneje izgublja, ko ti tisti dan teža tako upade- je to voda, pol je pa treba še kaj drugega izgubiti. Želim vam lep večer mici_33

jaka brolih  

član od: 15.8.2004

7. dec 2004 20:26

Sem se moglaa mau oglasit.Vsem se zahvaljujem za čestitke in ŽELJE PO VZDRŽEVANJU TEŽE.Kot spremljam se dvema približuje zadnji vodni dan PUNCE ŠE MALO PA BOSTA NA KONJU DRŽIM PESTI.Druge pa le korajžno za nami.Sem včeraj sklenila da bom imela dan x basala sem se z vsem česar sem bila v teh treh mesecih prikrajšana,no sem si rekla daj si duška,pa veste rezultat je bil res učinkovit,bolel me je trebuh potem pa sem za zaključek pristala še v Wc.Tko de sem sklenila de bo treba naprej kr po pameti s hrano.No fajn se držte pa kmalu nasvidenje. Klavdija

Rožica  

7. dec 2004 22:45

Ja Klavdija To je tudi moj problem, ko se odločim, da si bom privoščila kar se mi pač tisti trenutek najbolj "lušta", navadno po kščku ali dveh ugotovim, da to sploh ni to in da me sploh ni zadovoljilo, da bi raje kaj drugege. In če ne znaš pravi trenutek prekinit, kasneje z bolečinami v trebuhu obžaluješ. Ampak kaj si moremo, včasih si je pa tudi treba privoščiti! Jaz tak X dan planiram za božič, že kar nekaj časa, takrat bom končala z dieto, ker se nameravam do božiča še bolj "strogo" pazit, potem pa prazniki in zagotovo vem že danes, da si bom za božič in novo leto privoščila vsega po malem, po malem predvsem zato, da bom lahko okusila vse dobrote z paznične mize. Drugače bo želodček prehitro poln! He, HEee, HE..... Lahko noč! Maychi, jutri pa štartava zadnjo težjo preizkušnjo v tem letu? Drž´ se prijatelj´ca !!! Skupaj nama bo uspelo! Lahko noč in še lažje jutro! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

lara  

član od: 8.11.2004

8. dec 2004 8:14

Dobro jutro vsem ! Najlepša hvala za tolažbo in vzpodbudo. Potem se pa ne bom preveč sekirala. Mayci in Rožica, nimam besed, ki bi povedale, kako sta fantastične. Zdržale sta tri mesece, približujeta se koncu. Res noro !! Le od kje človek najde toliko volje in discipline. To je v bistvu dolga doba. Rožica, kakšno dieto pa se boš šla potem, oziroma kakšen način prehrajevanja imaš v mislih? (rekla si, da se ne boš vrnila na 3 MD). Jst pa hodim 3x na teden na telovadbo in sicer enkrat na teden na Body Balance (kombinacija yoge, taichija, stretchinga, vaje za trebušne, hrbtne in ritne mišice, vaje za ravnotežje in na koncu 9 minut meditacije). Vadba je super. 2x na teden pa hodim na Body Jam, to pa je eno uro plesa. Vadba je sestavljena iz različnih zvrsti plesa (Mambo, Hip-hop in podobno) s fuuuuuul dobrimi vaditelji in pa glasbo. Se pa noro sprostiš, izživiš in prešvicaš. Pa še nekaj: V Domžalah (kmalu pa tudi v drugih mestih) imamo CHI 4 LIFE, to je akupunkturni masažni aparat, katerega vloga je organizem oskrbovat s kisikom, ima učinke akupunkture, akupresure in magnetne resonance. Dober je tudi za hujšanje, saj je 15 min na aparatu isto kot preteč 8 kilometrov. Predstavitev je 7 krat brezplačna. Reference so čudovite, saj tja hodijo ljudje z raznimi boleznimi in jim ta aparat zelo pomaga in jim pomaga odravljati bolezni (visok pritisk, visok sladkor, čisti žile, .....tega je tako veliko, da je težko vse napisati in omeniti). Če katero zanima kaj več, naj pove, pa se bomo dogovorili za obisk v centru. Lep dan vsem skupaj lara

moni_31  

član od: 4.11.2004

sporočila: 10

8. dec 2004 9:24

Mici_33, ne skrbi ne boš ostala sama,tudi jaz se počasi približujem drugemu vodnemu dnevu. Danes je moj 50 dan in na jedilniku bo meso in solata...mmmm....se že veselim. Čeprav me je bilo prvega vodnega dne pošteno strah, je minil hitro in brez težav, tako, da upam, da bo tako tudi pri drugem, je pa res vredu, če si ta dan maksimalno zapolniš z obveznostmi, tako ni časa za razmišljanje o hrani. Čestitke vsem, ki se bližate koncu diete, upam, da nam boste podali tudi malo statističnih podatkov o uspešnosti vaše diete, saj veste; ženske so radovedna bitja in vsaka vzpodbuda je dobrodošla. Res, super ste in iskerene čestitke še enkrat! lep dan vsem, Moni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti