7. dec 2004 19:29
Hy Maychi!
Tudi mene ni prav nič strah! Sploh ne razmišljam o tem kako bo, kako bom prestala, preživela dan. Preprosto odločila sem se, da stvar speljem do konca in to je to, še 4 dni do konca.
Čeprav v tem mesecu ni bolo ne vem kakšne razlike v teži, sem vseeno zadovoljna, navsezadnje sem kar nekaj kg lažja, najpomembneje pe je, da obdržim te kg za ponoven štart. Ne vem, če bo to 90 dnevna ločevalna dieta, vsekakor pa so novi cilji že zelo jasni in natančno določeni.
Do pomladi je potrebno izklesati še telo, tudi še kakšen izgubljen kilogramček nebi bil pravo razočaranje. Imam občutek, da se samo ponavljam, kot kakšna stara plošča. Ampak pomaga, da nekomu poveš kaj je tvoj cilj, ker se potem veliko bolj trudiš, da ga dosežeš.
No pa si me prisilila, da sem pričela razmišljati, kako bom jutri preživela zadnji vodni dan v 3MD.
Verjetno se bom tudi jaz popoldne odpravila v šoping. Na stojalu za perilo me čaka še nekaj malega za zlikat. Ostalo, bom pa jutri sporočila.
Tudi moja najboljša prijateljica bo plastenka z vodo. Zdaj pa grem skuhat metin čaj, se že danes malo pripravljam. Pojedla sem samo eno hruško zjutraj, in kislo zelje za kosilo, zdaj pa bom verjetno še malo grozdja in veliko čaja. Je lažje, če se pred postom že malo "postiš", mislim predvsem na manj hrane in lahke obroke.
Upam, da boš jutri kaj pisala.
A ja, tekla še nisem, ker me ni bilo doma in sploh nisem imela časa (bila sem na obisku pri sorodnikih), še za forum sem si komaj izborila čas, mislim prostor za računalniku, saj veste kako radi imajo mlajši igirce, malo pa je bil problem tudi v tem, da imajo navadno linijo in zelo pazijo koliko so na internetu. No zdaj veste razlog moje odsotnosti.
Morda pa bom jutri? Je lažje zdržat, če si v naravi....
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.