6. dec 2004 17:22
Zdravo vsem. Jaz pa sem imela vceraj sadni dan, pa sem malo grešila in zdaj si to fuul očitam, pa čeprav sem se v teh shujševalnih dnevih le trikrat. Sicer ni bilo zelo hudo, ampak pojedla sem nekaj bobipalčk, zvečer pa spila čisto juho. Saj ni tako hudo, ali pač???!! Na splošno sem včeraj in danes ful živčna in tečna, vzrok: v četrtek naj bi imela izpit, pa so nam ga prestavili na jutri!!!In zdaj sem tak živčna, da vas moram še enkrat opomniti, da se spomnite kaj name jutri. Danes se še nisem pregrešila, ampak ful sem šibka glede tega-kar vleče me dol v kuhinjo.Upam da bom zdržala te psihične pritiske. Pomagate mi že s tem, ko mi kaj vzpodbudnega napišete.Hvala, res. Pa še ona teta je na pohodu, tako da se je zgleda svet zarotil proti meni! Upam da bo tega kmalu konec.Se beremo! Aja!!!!!!!!!!!!!!Prosim, povejte mi, če je to ful velik greh, če recimo zamenjam OH in Š dan, recimo da bi jutri imela namesto Š dneva, Oh, v sredo pa Š? Hvala zaenkrat. levinjčica Sporočilo je spremenil(a) levinjčica dne 06. dec 2004 17:26:27 Sporočilo je spremenil(a) levinjčica dne 06. dec 2004 17:34:07