23. feb 2005 22:35
Dober vecer,
Sicer sem vse prebrala, si veliko zapomnila, vendar pa ne kdo je kaj napisal. Tako bom pisala kar brez imen.
Tudi sama imam probleme s tem, ce cel dan nic ne jem. Ponavadi si nesem v sluzbo banano za zajtrk in se kaksno pomaranco za malico. Velikokrat se mi naredi, da potem pomarance nimam casa pojesti in domov pridem SESTRADANA! Vendar to se nekako zdrzim in ni dam v usta NIC. Najhuje mi je, ce imam kosilo bolj zgodaj in potem je popoldne prevec dolgo. Ker sem ugotovila, da se zvecer veliko tezje discipliniram, raje popoldne pojem kaksen kos sadja (ne glede na dan - B, OH...) in potem imam slabo vest zaradi malice in se za vecerjo lazje zadrzim. Je pa tako, za kosilo in za vecerjo se vedno najem do sitega! Tudi ce so vecerje obilnejse od predpisanega! Prevec dobro se poznam in vem, da bi drugace jedla druge, res prepovedane stvari. Recimo danes, imela sem OH dan in pojedla ostanek omlete z gobami se za vecerjo. Tudi priblizno ni bilo polovico kosila, ampak kljub temu, da smo imeli obiske, sem se zadrzala in nisem pojedla niti enega piskota in popila nisem niti kozarca vina. Vceraj pa sem tudi za vecerjo pojedla veliko riceta in niti slabe vesti nisem imela. Malo sem hecna, saj vem, ampak ce se za obroke ne najem do sitega imam nekako obcutek, da imam se nekaj "v dobrem" in takrat je res velika nevarnost, da bi se lotila vsega kar je trenutno pri roki. Verjetno bom zato zgubila manj kil ampak ni hudir, da bi do poletja zgubila visek.
Takole je Tiina, ce imas suhe noge je res super. Kaj meni pomaga suh pas, ce bi pa rabila kopalke cez moja tolsta kolena. Sicer pa, se nisem srecala zenske, ki bi bila s svojo postavo zadovoljna. Ni panike, oblecena sem se kar OK, sleceni pa se mi vidi, da sem ze malo zamortizirana :o)).
Bobby, v zivljenju rabimo tudi zabavo in, ce bos malo praznoval in se zabaval ter namenoma gresil, nic hudega. Manj frustracij bos delezen kot pa ce bi cutil, da se necemu odpovedujes. Je pa prav, da bos naslednji dan "pokoro delal". Cestitam za izgubljene kile in cm.
Dve nekako obupujeta, Lisa in Darchy? A je tako? Hej punce, ce bi imeli preko 100 kil, bi jih v tem casu sigurno izgubili vec. Vidve nic ne obupujta in gotovo bosta na koncu zadovoljni. Vaju pa cisto razumem, ko se jezita, ker se kile ne premaknejo nikamor. Ceprav se ne morem pohvaliti koliko sem ze shujsala, pa sem v taksnih momentih vesela, da se sploh ne tehtam. Povem pa vam, da imam obcutek, da sem shujsala ene 30 kil :o) - tako dobro se pocutim!!! Kljub temu, da sem se posteno ritasta in "krepko grajena" pa se mi je samozavest zelo dvignila in pocutim se cisto drugace. To pa je res najbolj vazno, a ni tako?!!!
Pogrevanje krompirja so odsvetovale nase babice in mame. Menda naj bi bil pogret krompir strupen. Ko sem kot mlada punca zivela v tujini, sem se prepricala, da temu ni tako. Ze 20 let ga pogrevam tudi sama in nikomur se ni nic skodilo, se mi pa zdi, da ni tako okusen kot sveze skuhan.
Jutri je sadni dan in danes sem nakupila zalogo sadja in zelenjave. Zajtrk, malica, kosilo (ananas, sem ga ze narezala in dala v plasticno posodo, da ga bom pojedla v sluzbi) in malica bodo sadje, za vecerjo pa si bom privoscila paradajz, kumaro in cebulo!! Bom smrdela ko en tavelik, ampak zvecer pac lahko, ane?!
Spet pisem kot bi s tem sluzila, ampak vam tukaj lahko tezim, drugim raje ne utrujam. Tudi sama se veselim vodnega dneva (v torek mislim) in obcutka naslednji dan.
Zdaj naj pa zakljucim
Pridni bodite in naj vam kile kopnijo kot spomladanski sneg
Lahko noc!
Marina5