10. jan 2005 21:13
Marina5, sva že dve, zato pa sva se znašli pod to "temo"! Galja
10. jan 2005 21:13
Marina5, sva že dve, zato pa sva se znašli pod to "temo"! Galja
10. jan 2005 21:26
Še to (sem prej pozabila)... Mislim, da je Patricija spraševala glede "težav s prebavo". Jaz imam takšne probleme, če se temu lahko tako reče, vedno naslednji dan, ko sem jedla kivi...Piši si dnevnik, kaj poješ in vedno ko se bodo pojavili "problemi" preglej kaj si jedla dan prej in sigurno boš videla v katrem grmu tiči zajec. Lp, maychi
10. jan 2005 21:32
HEJ HEJ HEJ! Lep pozdrav vsem sotrpinom! Kako sem LAAAAČNA! Pa to ni res! Danes imam 1. VODNI DAN, pa se počutim, kot da nisem jedla 14 dni. Včeraj, ko sem imela sadni dan, nisem po kosilu nič več jedla, ker nisem bila doma, tako da se mi danes meša. Tako grozen okus imam v ustih, v želodcu - BLEK! Edino, kar me je danes držalo pokonci, je jutrišnji B-dan, pa še kavico z mlekom lahko pijem. NJAMSI, bom šla kr zdaj spat, da se čimprej zbudim v jutrišnji dan. Dalmatinka, v Mb sem vsak teden, ker imam tam fanta, pa tam sem študirala in imam veliko družbe. Drugače sem doma iz Laškega. Sem brala, da imate nekateri probleme s prebavo. Tudi jaz! Tudi mene je "pognala" sladka kava z mlekom. Zdaj se zjutraj nacejam z donatom, ampak ni prevelikega efekta. Vagala pa se že dolgo nisem, tako da ne vem, kje sem. AMpak počutim se dosti boljše, se mi pa zdi, da so mi hlače iz tedna v teden večje. Upam, da mi uspe moj zastavljeni cilj: vsaj -12. pA PA tajika
10. jan 2005 21:33
Ojla! Sadni dan je za mano. Za kosilo sem pojedla mešano pečeno sadje , to mi je res dobro pa še nasiti me. Zvečer pa sem pojedla 2 paradajza. Jutri imam B in bom pripravila postrvi in veliko kuhane zelenjave. Uh, že komaj čakam. Prebava tudi mene muči, že nisem bla ene tri dni, tako da sem že vsa napihnjena. Kg zelo počasi lezejo navzdol ampak grejo pa le. Počasi se bližam že drugemu vodnemu dnevu, me je že mal strah. Papa Dipsi
10. jan 2005 21:38
Pozdravljeni vsi sotrpini! Kako ste? Jaz super, čeprav sem kar malo živčna zaradi jutrišnjega izpita. Še malo kokos in kmalu boš konec s 3md, še en vodni dan in 3 dni pa si konec. Res čestitke. Koliko kg pa si izgubila? Ne se sekirati dalmatinka, da imaš na izpitni dan sadje. Kaj pa jaz, ko imam jutri vodni dan in izpit? Pa se nič ne sekiram, pač je tako prišlo. To moraš vzeti v zakup in se s tem sprijazniti. Drugače pa sem do danes izgubila -14 kg, jutri pa je moj 2.vodni dan. Lepo bodite pa veselo hujšanje. LP saby
10. jan 2005 22:17
pa to ni res no rabil sem pol ure da sem vas prebral , pa sem še kaj spusil . priznam , danes sem uspešno prestal sadni dan z: 4 mandarine k: 2 jabolki m : kivi v: 2 pomaranči vmes pa še voda in čaj , a sem bil priden aneda , jutri pa spet mnjami mesek , sej kar hitro pride okoli Lep pozdrav Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 10. jan 2005 22:17:49
10. jan 2005 22:45
Pozdravček še od mene! Dušan PRIDEN, kar tako naprej! Jaz sem danes 42 dan, končno se zjutraj tehtnica spet malo premaknila, tako da -8kg. Hlače so kar malo že velike. V službi sem pa vse zakurila s tole dieto. Razen treh vse hujšamo, prav luštno je, ko imamo kar naenkrat si toliko za povedat. O jedilnikih jasno. So se tko uskladile z menoj, da smo skupaj na isti dan. Danes imela B dan, jedla ribice, solato, pa še malo brokolija in korenčka. NJam! Sadne dneve imam pa kar rada- takrat ful pospravljam doma, imam energije še pa še. Včeraj sta moja otroka jedla pico, jst pa kopalnico drgnila. Kul! Bom pospravla še malo za nazaj :)))) Lepo se mejte! Lili66
11. jan 2005 6:33
Dobro jutro! Mojim težavam: nahod, kašelj, glavobol se je pridružil še boleč želodec. Zdi se mi, da mi ga nekdo ožema kot brisačo. Fuj! Zgleda, da bom morala ukiniti jutranjo kavo. Brez mleka je tako bljek in očitno mi ravno to povzroča bolečine. Danes bom pila samo grenke kamilice in čeprav imam OH dan si sladice ne bom privoščila, ker mi je že zadnjič želodec protestiral. Komaj čakam, da moje težave izginejo in bom spet lahko skočila na orbitrek....resnično mi ful manjka. Lara, malo si me prestrašila, ker praviš, da se ti kg v zadnjem mesecu niso spremenili. Jaz že s prvim mesecem nisem kdove kako zadovoljna in upam, da se bo kaj spremenilo. Marina5, ko moji pridejo iz malice točno vem kaj so jedli. Torej, tudi meni se je vonj ful izostril. Kokos, hvala! Tudi jaz upam, da prihajajo lepši časi. Dalmatinka, jaz sem vztrajna škorpijonka. Kot berem si doma v najlepšem delu Maribora...v mestu in še blizu naravi. No, jaz sem doma blizu letališča. Robi, jaz poleg prebranca (po Rinini knjižici) jem rdečo peso. Zanimivo, ful mi paše zraven. Kot zamenjava rdečo peso je omenjen tudi ajvar, ampak jaz ga ne jem, ker se mi zdi premasten. Saby, veliko, veliko sreče pri izpitu ob vodi! Vas študentke še bolj občudujem, da lahko tako uspešno hujšate. Ko sem jaz študirala in se je bližal izpit sem pojedla vse kar mi je prišlo pod roke. Ko sem živčna sem kar naprej v hladilniku. Blagor tistim, ki zaradi živčnosti ne morejo jesti. Očitno se tolažim s hrano! Oziroma sem se tolažila, sedaj je seveda drugačna pesem! Mejte se! Sabina
11. jan 2005 8:34
Zdej vam pa tretjič pišem, ne vem kaj klofnem vmes in mi vse zgine za znoret. Rožica sem ti kar fovš, ko vsak dan smučaš, jaz imam za višek uspeha, če si polek vikenda odtrgam še kakšen dan med tednom. No sedaj imam še en sumljiv glavobol- na eno vnetje sinusov vleče, da ne upam nikamor, še delam težko. Lara jaz sem tisti teden pred novim letom vzela kot prekinitev in sedaj grem dalje. Tako da po starem imam okoli 70. dneva, po novi pa osmi dan. Sem rekla da ko bom prišla do 90. dneva po starem bom samo za večerjo jedla raje kos kruha in sir, ali jogurt ali prepečenec, da dobim malo več beljakovin. Sem pa ob prekinitvi šla gor za kilo in pol, a sem v teh osmih dneh za dve kili lažja, tako da ni hudo, glede na to da se včasih naredi da vaga ne gre po tri tedne nikamor. Pa skoz pazimo kaj jemo. Kokos jaz kavo pijem, eno zjutraj, pa če bom imela kilo več zaradi tega jo bom pa imela. Marina5 Tromeja mi ni tako deleč, a v avto se pa moram usesti. Rada grem gor, sploh med tednom ko je mir. Saby čestitke ob izgubljeni teži . Jaz sem danes izvlekla ene stare kavbojke in so mi kot ulite, a se mi zdi, že dolgo je tega ko sem jih lahko zapela in dihala obenem. Včeraj sem dobila v dar opremo za hribolazenje, tako da bom sedaj še bolj veselo lezla v hrib. Vsa navdušena oblekla S, in to s tole mojo težo, pa moraš res biti umetnik da najdeš velikost S za 75 kg. mici_33
11. jan 2005 8:47
Halo, mačke! Ja, Saby, držim ti pesti za danes, vem da boš zmogla. Ti pa meni v četrtek prosim! Trixie, super si, škorpijonka, blizu katerega letališča pa? Res sem doma v najlepšem delu Maribora, odkar sem se ločila, veš? Prej pa sem bila blizu letališča, tako kot ti. Danes imam Š dan, jedla bom ričet z zelenjavo. Že komaj čakam! V petek pa bom po sadju imela 3. vodni dan, tako sem se odločila, ker nisem najbolj zadovoljna z izgubljeno težo. Bo pa v 2. krogu bolje: brez kave z mlekom, z ogromno telovadbe, brez velikih pregrehov.... Morda pa res? Robi, čestitam ti! Super jedilnik, ni kaj! Bog, dekleta in fanta! dalmatinkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami
Fini mini Bamboloni