3. avg 2020 21:33
dvorana je napisal/a: |
Če je virus na pohodu se ni za hecat.Čeprav vas razumem sem upokojena in mi ni težko biti doma imamo kmetijo in polno dela,ampak tamle aprila sem bilapa tudi že malo sita,ker vnukov nisem videla več kot dva meseca,pa niso tako daleč.Zaupam pa zdravtvu oziroma njihovim infektologom,potem pa ne vem ali sem ovca ali ne
dvorana
|
Dvorana, pred 14. dnevi sem bila v eni od trgovin Hofer, pred menoj je šla v trgovino mlajša ženska, bila je brez maske , trgovka jo je ustavila in ji prijazno dejala, da ne sme v trgovino, ker je brez maske in je to neodgovorno do ostalih in ker je nošenje mask v zaprtih prostorih obvezno. Ženska ji je zelo "prijazno" odgovorila-nisem ovca, da bi jo nosila, prodajalka pa ji je odgovorila- v redu, vendar morate iti iz trgovine, ker nimate maske, z vso jezo je nato le šla iz trgovine. Prodajalka me je pogledala in mi dejala-no, vidite, verjetno bo že jutri klicala na upravo v Lukovico, češ, da sem bila jaz nesramna in neprijazna, veste, to se nam ves čas dogaja.
"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)