20. sep 2020 21:08
Rimljanka, moj namen ni bil podtikanje, mišzmoke, če je mogoče letelo name, ja, sem bila mlada in tega nisem pozabla, takšnega obnašanja, kot ga vidim ob petkih na ulicah Ljubljane, no, tega jim pa niti slučajno nisem fouš, niti slučajno in ne razumem, kako huda bodočnost se jim dejansko kaze, da je potrebna ulica, kajti-v tej drzavi lahko vsak, ki zeli študira, vsakemu je to omogočeno, dobi štipendijo, če ima za to pogoje in tudi sluzbo, po koncu študija. Ne rečem, da vsak za svojo smer študija, dela pa je dovolj se mi zdi, za vse, takšnega ali drugačnega. Predvsem pa me moti to, da je kar naenkrat vse narobe, ker je nova vlada, ki seveda, nekaterim ni všeč, pa je bilo pred to vlado marsikaj narobe, marsikaj, pa ni nihče šel na cesto, sem poslušala nedavno spoštovanega zgodovinarja, meni zelo ljubega, Staneta Grando, ki je bil gost na nekem radiu, ki je izpostavil, da bi rad vedel, kdo dejansko plačuje te mlade, ki protestirajo ob petkih. Pa še to, imam moznost, da ze nekaj časa zivim na dezeli in srečujem, ter spoznavam mladino, ki je izredno srečna, doma pomagajo svoijim staršem, mnogi so med počitnicami delali, če so imeli to moznost, v Ljubljano pa se vozijo na študij in ob vprašanju, kako so kaj, mi vedno rečejo, da zelo v redu, da jim nič ne manjka in da ne razumejo le teh, ki so ob petkih na ulicah, kako , da imajo toliko časa za to. Pa še to, glede na videno, tem mladim v ljubljani, ni videti, da bi jim kaj manjkalo, oblečeni moderno, da ne govorim, da imajo , ki so videti , da niso poceni, ki stanejo tudi več tisoč evrov, komu gre torej po videnem slabo, da mora protestirati in to v času, ko je prepovedano druzenje, zaradi virusa, ni čudno, da je največ okuzb prav v Ljubljani. Vsaka čast slovenski policiji , da je tako umirjena ob vsem tem provociranju, nedavno je bilo videti neko mladenko, ki je prav iz nesramnosti, z vodno pištolo špricala policaje, pa se niti ozirali niso nanjo in potem celo berem in slišim koga, ki reče, da so bili policaji nasilni, no lepo prosim, to pa je res višek vsega ,samo velik pred njimi.
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 20. sep 2020 21:23