16. avg 2020 22:52
Tu se virus ne prime zarad žegnane vode ali halje maškar?
ovce bodo mogoče spregledale, ko bo že prepozno
No, Sijasaja, sedaj si pa res presegla vse meje dobrega okusa, ki ga sicer nimaš in tvoje pisanje je res najhujše-DNO DNA !!!! Da pa zmerjaš duhovnike z maškarami, to je pa že-sramotno, žaljivo in skrajno nedopustno, nedopustno. https://www.casnik.si/sovrastvo/
Veš, sama sem kristjanka in sem na to zelo, zelo ponosna, se niti slučajno ne sramujem, kaj šele skrivam. Sem sigurna, da nas je na Kulinariki precej kristjanov, zato si šla res -predaleč, predaleč. Verjetno ne veš, ali nočeš vedeti, da so duhovniki zelo izobraženi ljudje , da njihov študij ni samo študij teologije, pač pa vse še kaj drugega, no tega verjetno ne veš. Bi na tem mestu poslala poziv našemu uredniku Jerneju, naj že KONČNO UKREPA, ter ustavi tvoje sovražno pisanje, ker je šlo res že vse predaleč, to je višek !!!! Nič hudega, če bo , predvsem name, mi je vseeno, ker zagovarjam svoje stališče in ga tudi vedno bom. Sem mnenja, da tudi tisti, ki so laiki, spoštujejo duhovnike, ne samo katoliške, s svojim pisanjem si sigurno užalila tudi duhovnike drugih ver.