12. sep 2020 14:14
Najbrž nastaja luknja v karantenskih odločbah, predvsem pri tistih, ki imajo stalna in začasna bivališča različna in tudi priimke. Možno je tudi, da so v hišah, kjer je možna izolacija dovolili ostalim, da hodijo na delo. Ali pa se ljudje zlažejo?
Jaz menim, da zdravi ljudje ne hodijo na testiranja, da bi zvedeli ali so okuženi. Razen, če potrebujejo potrdilo oziroma iz osebnih razlogov. Samo to je manjšina. Pretežni del testiranih so posledica karantenskih odločb in viroz, ki razsajajo.
Testeninca, praviš, da se ne boš šla testirat, niti tvoji. A misliš, da sva se midva s sinom želela? Na žalost je protokol takšen, da v primeru bolezni, ko potrebuješ zdravnika ni druge izbire. Midva sva zelo tehtala, kaj storiti, ko je sin zbolel. Ampak sva se zavedno odločila, da ga peljeva k zdravniku, ker je bil zelo slab, kljub temu, da bi dobila oba karanteno. In v firmi, kjer dela mož, ki zahteva nujno prisotnost ( delo na daljavo ni možno) bi bil zelo velik problem. Na tehtnici je bil otrok. Mene je pa zdravnik takoj poslal, ko sem ga obvestila. Pa nisem imela corona znakov...virozo.ampak tako je.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi