17. avg 2020 10:33
Mamamia
17. avg 2020 10:33
Mamamia
17. avg 2020 10:34
Irena prvi del tvojega posta je korekten in se z njim strinjam :) drugi del je pa obupen- če ne gre debata v smer, ki si jo želiš jo pa dajmo zaklent !!???? e to ne gre tako, če nekaj objaviš javno, potem moraš sprejeti tudi mnenja, ki ti niso po volji . V tem je ravno čar debatiranja, tko da, pustimo vsakomur da pove svoje.....je pa res hudič, če nisi sposoben debatirati na tej ravni :(
17. avg 2020 10:35
Mamamia, ne vem kje ti vidiš v tej temi politiko ????
17. avg 2020 13:51
hedonist je napisal/a: |
Mamamia, ne vem kje ti vidiš v tej temi politiko ???? hedonist
|
V tem, da bi tu debatirali o poslih z maskami pa o tem, koliko politiki pride prav stanje, kot pač je.
17. avg 2020 13:57
Mamamia, prav tako..., pa izpostavljanje verskega prepričanja. Zelo na stransko pot je zašla tema: objemanje.
Pozdravček!
17. avg 2020 14:38
Tale debata ne morem rečt da je meni po godu ali pa da mi ni, ker dopuščam, da ima vsak svoj pogled in svoje mnenje o tem in sem strpna in vedno za korektno debato, kar pa tole po moje ni več, ker jaz mislim tako kot sem napisala v prvem delu.
Tako, da vi kar veselo naprej razpravljate in ostanite zdravi.
17. avg 2020 15:37
"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 17. avg 2020 15:42
17. avg 2020 17:26
No no no, tega pa resi ni nihce pocel.
Vsi debatiramo, nestrpnosti in scuvanja pa ni bilo...
Tako da malo ohladite zivce, res je soparno....
17. avg 2020 23:43
Končno, nihče več nas ne bo imenoval ovce in podobno! Lep dogovor
18. avg 2020 11:44
Prosim vse, ki prispevate, da se malo umirite, da ne bo potrebno teme zaklepati. Lahko je čisto prijazna polemika, zahaja pa v politične in verske vode, ki se jih na naši strani izogibamo, je dovolj medijev, kjer objavljajo tovrstne stvari.
Zato se prosim vrnite na prvotno temo o objemanju in vzdrževanju distance. Hvala.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki po bolonjsko
Tiramisu