1. jul 2004 23:16
Aparat za sladoled imam dva meseca (Nemox GELATO MIO).Stvar je krasna,ker lahko ješ kvaliteten ,zdrav sladoled brez dodatkov.Ta aparat se tudi daje v zamrzovalnik,kar pa mi je že malo manj všeč.Sicer nimam takšnih problemov kot Tortica.Medtem ko jemljem sladoled iz posode,se na steni posode dela ledena plast,ki jo je zelooooo težko odstraniti.Ker je posoda obležena s teflonom,se mi je,kljub temu da sem uporabljala najmehkejšo lopatko ponekod odluščil teflon.Pri tem postopku namreč mehka lopatka ob mrzli steni posode otrdi in poškoduje teflon oz.tefal nevem kaj.To me malo odvrača od pripravesladoleda tako,da sem ga nekajkrat zopet naredila na Ronica.Če pa naredim primerjavo med obema,je pa prvi bolj "taprav" in boljši.Ta aparat bom nesla nazaj v trgovino ker smatram,da ni moja krivda za poškodbo.Bom pa zanesljivo kupila drugega, ki ne povzroča težav in katerega posoda ni iz aluminija .Zanima me ta Simak,ki se ga ne daje v zamrzovalnik po kakšnem principu dela in iz česa je notranja stena posode? En lep sladoledni pozdrav!
Aki