31. mar 2019 23:52
Madoka, nic nisi zasmetila, saj pravim, ena stran gor ali dol, zmeraj se kdo kaj koristnega nauci ali zve, ce le hoce. Je pa tudi res, da smo nekje drugje razpravljali 20 strani, pa na koncu izpadli vsi neumno, razen tiste, ki je temo zacela. No tako je vsaj mislila.
Rimiljanka, seveda obstajajo telefoni kot obstaja tudi el. posta. Ali pa naj jo zbrisejo, ce ne odgovarjajo. Vljudno ni, pa pika. Nisem pa rekla, da ne bi sla pogledat kasneje, prej pa bi le rada eno ali dve informaciji. In ce bi jih dobila, bi seveda sla tudi osebno. Tako me je pa minila volja, da bi se sprasevala.
Sklepam, da imajo dovolj gostov, toliko, da nimajo casa odgovorit, torej bodo komot preziveli tudi brez njih. Bodi dovolj, ze tako smo bili predolgi, (smo ze pri peti strani,bi rekla Cila, hvala za link)
murnik
P.s. V omenjeno gostilno sem poslala dva maila, v drugem, kjer na spletni strani objavljajo: Pisite nam: sprasujejo za osebne podatke in tudi telefon, ki sem ga napisala. Pa mi ni 2 x ni nihce ne odgovoril, ne poklical. Prav profesionalno to za moje pojme ni. Prijazno se manj. Pa so lahko cisto dobra, celo zelo dobra gostilna..
Sporočilo je spremenil(a) kozamurnik dne 1. apr 2019 06:58