kozamurnik
sporočila: 2311
1. mar 2019 7:23
V Sestico sem poslala en mail za info, teden nazaj, nisem dobila se nobenega odgovora...??? , torej odpade tudi ta. Sokol: imam racun za dve osebi: ( torej ne kosilo od A do Z, ker sva sla bolj raziskovat ;-) 1 puranji zrezek, 1 mesano solato, 1 divjacinski golaz v kruhovi skodelici, 1 orehove struklje, 1 jabolcni zavitek , pol litra radenske in 2 dcl kaberneta, Brez kave, se nama je mudilo ven, na Copovo... Skupaj : 43,30 evra, z napitnino 45.
Malo pretirano, sploh pijace, pa tudi glede na to, da ni prtov, le papirnati pogrinjki, kot obicna picerija torej. Sicer imajo cenejse menije za skupine, to se baje da vse zmenit. Od 16 do 28 evrov na osebo, brez pijace in kave. Ampak vseeno mi ne gre iz glave 8 euro/za liter radenske in 16 euro/liter za kabernet. Me prav zanima, koliko so ga placali kmetu v Goriskih brdih. Mi je popolnoma jasno, da naj gostinci za posteno delo tudi dobro zasluzijo. Da te oberjo do perja, pa ....Ne, hvala!
P.s. Bom vesla se za kaksen predlog, tudi malo iz centra, bodo z avtobusom, pa magari pridejo potem nazaj v center, samo ne vem, kje jih lahko odlozi, morda pri Unionu?
Sporočilo je spremenil(a) kozamurnik dne 1. mar 2019 07:30