11. apr 2018 19:58
Tole, da nekdo meša feces in si potem umije roke, je milo rečeno, hinavsko. Ja, mopsika, nate leti tale moja pripomba. Hinavsko in pritlehno. Če bi se moral sploh kdo zbutat tukajle okrog vprašanja, kdo bo postavil naslednje vprašanje, bi bile to naslednje osebe: limnol, irena66, babka1951, dočka, rimljanka in moja malenkost. In če bi se, bi frčalo perje. Pa se nismo in ker nekateri pogrešajo perje, so menili, da morjo malo pocukat za njega. Hehe, trud je zaman, zgodilo se ni nič. In ker sem po treh pouhnih (skakanja sem ter tja, namreč) dneh prišla do svoje pol ure kulinarike, bom postavila naslednje vprašanje. Ne zato, mopsika, ker bi se pod vplivom tvojega pritlehnega c/p skesano , ampak zato, ker jih rada postavljam (če imam čas). Saj pravijo, da en bedak lahko postavi tako vprašanje, da nanj ne zna odgovorit devet modrecev. Ne, ne mislim, da sem bedak, ampak malo šale na svoj račun nikoli in nikomur ne škodi.
Torej, vprašanje: na zidu sem objavila dve sličici neke svetilke. Vprašanje: za kaj se je uporabljala, kdaj se je uporabljala, čigava osebna last je bila in kaj je njena velika posebnost (vsaj za današnje čase). Na zadnji dve vprašanji, vsaj na predzadnje, vem, da nihče ne bo vedel pravega odgovora, ni pomembno, pomembno je, da odgovorite na prvi dve vprašanji.
lp