4. feb 2018 23:50
Draga marjja, ves tvoj gnev, ki si ga izlila na moj zapis, razumem. In na vse, kar si napisala, ti bom odgovorila, prav imaš.....Bori se za pravice, ki so ti jih pred leti vzeli. Ampak v tem boju, pomislite kdaj pa kdaj tudi na ljudi, ki so pod vami, na čistilke, kuharice, pomivalke, hišnike....na ljudi, brez katerih vaše funkcije ne zmorejo delovati,,,,,,,Ta sistem v šolstvu mi ni čisto tuj, ampak mislim, da si me malo narobe razumela, ali pa tudi ne. Mene osebno je zmotil tisti kozarec vina .........osebno me moti, da tvoj, moj partner, za garanje ne zasluži, ali pa ni zaslužil za dostojno preživetje, da se ljudje, ki imajo polne riti, spotikajo ob delovno ljudstvo, da delajo na črno, če hočejo pošteno preživeti. Kdo ima pravico obsojati nekoga, ki s poštenim delom želi preživeti, nihče, prav nihče........ampak, te pravice so daleč od resnice, žal tako je marjja, ničesar ne bom spremenila jaz in ničesar ne boš spremenila ti, lahko pa enkrat pride čas, ko ga bomo spreminjali vsi mi, ampak do tega časa nam manjka še tako veliko, meni in tebi, nam........