25. jul 2005 16:50
Hojla! Tako je to glede diet! Tudi sama sem preizkusila že mnogo diet in raznih pripomočkov,ki so obljubljali veliko izgubljenih kilogramov v zelo kratkem času.Vse skupaj pa se je končalo tako,da so se kilogrami kar kopičili in kopičili. Potem sem začela drugače premišljevati in prišla do ugotovitve,da z dietami nikamor ne pridem in sem se začela enostavno zdravo prehranjevati.Nekaj kil sem sicer izgubila,ampak važno je bilo moje počutje,ki je bilo veliko boljše,kot prej,ko sem od stradanja prešla k nažiranju,pa spet stradanje in nažiranje..... Lanskega oktobra sem se seznanila z 90 dnevno dieto in sem jo preizkusila in reči moram,da mi ta način prehranjevanja zelo odgovarja. V prvem krogu v jeseni sem izgubila 11 kg,potem sem se v trimesečnem počitku zredila za samo 2 kg,v pomladanskem krogu pa sem igubila še 5 kg.Počutim se odlično! Mi je pa jasno,da se bom morala paziti vso svoje življenje.če bom hotela to težo obdržati. Pa seveda rekreacija,tudi ta je pomembna! Tocka,mogoče si še res mlada in z to dieto niso heci,zelo resno in previdno se je moraš lotiti,upoštevati vsa pravila in ne siliti z glavo skozi zid.Če se ne počutiš dobro,je z dieto bolje prekiniti. Mogoče bi bilo zate res najbolje,da zaenkrat probaš hrano z čimmanj maščob in sladkorja,se izogibaš kruhu in se več rekreiraš.Pa veliko vode(več kot dva litra na dan),sadja,zelenjave... Sicer pa sama najbolje veš,kako in kaj!Zaradi mene lahko poskusiš z dieto! Men je zakon! Marjetka cvetka