V4 hroščki

Silvija_02  

član od: 11.11.2013

sporočila: 116

26. okt 2016 13:11

Jernej, hvala.

Še ena težava - ne vem, če je hrošček:

Kadar želim dostopati do neke teme preko povezave na DOGODKIH, mi odpre takole:

Če želim prebrati zadnje zapise, moram odpreti zadnjo stran, da jo ponovno naloži.

Silvija

Katarinči  

član od: 27.12.2015

sporočila: 4497

26. okt 2016 13:44

Jernej, ko po pisanju zasebnega sporočila kliknem na predogled, se okence sicer pojavi, vendar prazno, napisanega besedila v njem ni videti, v opravilni vrstici v okencu pa piše:  https://www.kulinarika.net/forum/predogled.asp

Katarinči

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

26. okt 2016 13:54

DBpek je napisal/a:

Jernej, zakaj se ne da kopirati daljšega besedila v zasebna sporočila? Naprimer iz Worda v polje zasebnega sporočila. Vem, da ta zasebna sporočila niso mišljena za daljša pisanja, samo večkrat si že pripravim besedilo kar v Wordu in kasneje, ko imam čas in sem prijavljen na Kulinariki, le to hočem kopirati, pa ne gre. Zaradi varnosti ali je kak drug vzrok?

DBpek http://www.easy-recepti.com

Po mojem mnenju tebi brskalnik blokira kopiranje iz Worda, ker kopiranje normalno deluje, zaradi varnosti izgubi vse eksote, ostane le besedilo, a sem ravno poskusil sicer iz enega zelo starega Worda in Open Office in je lepo vneslo besedilo v ZS, bolje kot v prejšnji različici, ko so ostale smeti.

jernej  

26. okt 2016 13:56

Silvija_02 je napisal/a:

Jernej, hvala.

Še ena težava - ne vem, če je hrošček:

Kadar želim dostopati do neke teme preko povezave na DOGODKIH, mi odpre takole:

Če želim prebrati zadnje zapise, moram odpreti zadnjo stran, da jo ponovno naloži.

Silvija

Hvala, pravilno tole gotovo ni, bom preveril, linki na dogodkih so bolj informativni sicer, ker nekdo lahko da v forum sporočilo in ga izbriše, link ostane a ne deluje več. Enako je s slikami in mnenji, dogodki, če se brišejo žal pripeljejo do takih napak, ne vem pa če je šlo v tvojem primeru za to, zato moram vse linke dogodkov preveriti in popraviti, kjer je potrebno.

DBpek  

član od: 19.6.2012

sporočila: 994

26. okt 2016 15:34

Čudno, ker sem probal iz Firefoxa, Chroma in Edge-a. Ok, potem je pri meni nekaj vklopljeno, da blokira. Sem zaenkrat rešil, da sem kr fotko naredil in uploudal ;)

DBpek http://www.easy-recepti.com

jernej  

26. okt 2016 15:44

Hm, res čudno, ker meni lepo dela, pobere tekst, razne sloge pa ne, to je zaradi varnosti ja. Ampak v napredni urejevalnik se da lepo kopirati iz Worda.

Ima še kdo ta problem ali je problem res na klientovi strani (brskalniku, nastavitvah windowsov itd.)?

jernej  

26. okt 2016 16:34

Vsi popravki so zdaj online.

SMARTY1  

član od: 26.2.2014

sporočila: 2750

27. okt 2016 10:15

Naložila sem 2 slike za en recept. Ko sem slike pregledala, sem ugotovila da ena ni prav zarotirana. Ko sem jo hotela zbrisati, se mi je izpisalo: 

Želena stran žal ne obstaja.

Napako bomo pregledali in in jo bo skušali čimprej odpraviti.

Prosimo da nadaljujete na portal.

- Zaradi tega, sliko ne morem zbrisati.

SMARTY1

katrin11  

član od: 3.1.2010

sporočila: 2353

27. okt 2016 13:32

Pravzaprav je prošnja za Čvek:

Ali bi se dalonarediti tako, da bi tisti zvočni "ciiin", ko kdo kaj napiše, zazvonil tudi takrat, kadar pregleduješ zgodovino. 

Primer: Pridem na Čvek, nikjer nikogar, pa grem malo v zgodovino pogledat, kaj je bilo nazadnje novega. To vzame par minut, vmes se kdo pojavi na Čveku in je razočaran, ker se jaz (ime je pri strani napisano) "nočem" zgovarjati. 

Pa saj se hočem, zato sem tam, a  v ZG ne vem, da je še kdo poleg mene na Čveku. Pri strani ne piše, da se je kdo prijavil, zvok za dodan tekst pa je tudi samo takrat, ko se vrnem na osnovno stran. 

Kar precej užaljenosti je bilo že zaradi tega, ker se kdo ni pogovarjal, oziroma je visel/a.Upam, da sem razumljivo napisala.

Katrca11

anka  

član od: 7.9.2005

sporočila: 4627

27. okt 2016 14:45

Še jaz imam eno vprašanje, ne vem pa, če je bilo že zastavljeno, se opravičujem za podvajanje.

Na naslovu: https://www.kulinarika.net/recepti/ so spodaj ZADNJE FOTOGRAFIJE in ko sem kliknila na sliko, je izpisalo:

Napaka: recept ne obstaja ali pa je izbrisan(A)
Spoštovani obiskovalec

Žal ta recept ne obstaja, je izbrisan(a), ni še objavljen ali pa za ogled strani nimate dovoljenja.

Vrnite se nazaj na prejšnjo stran.

Kar dvomim, da bi recept bil brisan, ali pa fotografija, ki se pojavi, ni zadnja fotografija.

Ko kliknem na besedilo "Zadnje fotografije", odpre stran https://www.kulinarika.net/recepti/seznam/?sort=fotograf, kjer pa ni tistih fotografij, ki so bile prej, ampak je pač seznam receptov.

NutellomAnka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti