V4 hroščki

borka7  

član od: 23.2.2009

sporočila: 268

25. okt 2016 11:12

Jernej: ja, zdaj pa dela. Težava, ki se je pojavljala že v stari verziji, je edino pri temah, ki so odprte na novo - pri teh odpre prvi odgovor, ne pa prvega zapisa, čeprav je nov od mojega zadnjega obiska. Pa še ena (ko sem ravno pri besedi...), za katero pa ne vem, ali je 'bug' ali 'feature'  : če izberem 'vsa', pri temah z novimi sporočili svetijo zvezdice, ni pa pušćice, s katero bi lahko odprla prvo novo sporočilo v temi. 

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

25. okt 2016 12:11

Bom pogledal še za teme, kako javlja.

No, zvezdice vedno javlja, ne glede na vse, kar je pač novo, skakače pa postavi samo takrat ko to želite (novo od obiska, zadnji 3 dnevi itd.). Tako da bi lahko rekli tudi, da je feature ;-)

MiriBon  

član od: 25.10.2011

sporočila: 1764

25. okt 2016 20:38

Na domačem računalniku mi normalno dela v vseh brskalnikih, svašta.

~Two things define you. Your patience when you have nothing, and your attitude when you have everything.~

Silvija_02  

član od: 11.11.2013

sporočila: 116

25. okt 2016 22:37

Jernej, kako vstaviš sliko v shrambo? Meni to nikakor ne uspe. Vedno mi javi napako: move_uploaded_file(temp/mcupload_580fc24b8c969.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory ...

Je težava pri meni?

Silvija

jernej  

25. okt 2016 23:42

Ne, težava je bila na strežniku in sem jo ravno prejle rešil, tako da ti bo zdaj delalo...

jernej  

26. okt 2016 9:50

borka7 je napisal/a:

Jernej: ja, zdaj pa dela. Težava, ki se je pojavljala že v stari verziji, je edino pri temah, ki so odprte na novo - pri teh odpre prvi odgovor, ne pa prvega zapisa, čeprav je nov od mojega zadnjega obiska. Pa še ena (ko sem ravno pri besedi...), za katero pa ne vem, ali je 'bug' ali 'feature'  : če izberem 'vsa', pri temah z novimi sporočili svetijo zvezdice, ni pa pušćice, s katero bi lahko odprla prvo novo sporočilo v temi. 

Sem vseeno naredil tako, da če pri vsi datumi sveti zvezdica, skakač pripelje na prvo novo sporočilo od zadnjega obiska, je nekako bolj logično. Če pa izberete zadnje 3 dni, 7 dni, poljubni datum, pa seveda skakači prikažejo linke na zadnje sporočilo od izbranega datuma.

Ti skakači so precej napredni in jih nisem zasledil še drugod v taki nastavljivosti, kot so pri nas (še možnost dodatnih zvezdic itd.).

Kar zadeva prvi hrošč, da skoči na prvi odgovor, je pa ta hrošč težko popraviti oz. odpraviti. Čeprav se sliši trivialen, bi računanje tega postopka (ali je čas za novo temo ali za prvo sporočilo) "pojedlo" kar veliko procesorskega časa. Vem, da je bilo to že na stari kulinariki. Iz istega razloga.

jernej  

26. okt 2016 11:59

jernej je napisal/a:
borka7 je napisal/a:

Sem vseeno naredil tako, da če pri vsi datumi sveti zvezdica, skakač pripelje na prvo novo sporočilo od zadnjega obiska, je nekako bolj logično. Če pa izberete zadnje 3 dni, 7 dni, poljubni datum, pa seveda skakači prikažejo linke na zadnje sporočilo od izbranega datuma.

Ti skakači so precej napredni in jih nisem zasledil še drugod v taki nastavljivosti, kot so pri nas (še možnost dodatnih zvezdic itd.).

Kar zadeva prvi hrošč, da skoči na prvi odgovor, je pa ta hrošč težko popraviti oz. odpraviti. Čeprav se sliši trivialen, bi računanje tega postopka (ali je čas za novo temo ali za prvo sporočilo) "pojedlo" kar veliko procesorskega časa. Vem, da je bilo to že na stari kulinariki. Iz istega razloga.

Borka, jaz upam in mislim, da sem odpravil tega hrošča, da te vrže na prvo sporočilo ne na temo, ko je tudi ta nova, lahko ob priliki, ko naletiš na takšno temo, sporočiš, če dela zdaj po pričakovanjih?

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

26. okt 2016 12:05

Čisto mimogrede- iskanje; če vpišem rösti, ne najde ničesar, če pa vpišem rošti ali rosti, pa najde iskani rösti in ponudi še nekaj roštiljade zraven 

Očitno iskalnik tistih pikc nad o-jem ne zna ignorirat; no ja, recept sem zato vseeno našla 

V.

jernej  

26. okt 2016 12:35

VilnaS, v razvojni različici je že porpavljeno. Umlauti niso bili dovoljeni znaki, zdaj pa bodo. Dobiš ven rösti in še en roštilj (rösti=rosti=rošti), to je pa namensko zaradi telefonov ;-) Doviš dva zadetka, en je pravi, mislim, da je bolje kot je zdaj ;-)

DBpek  

član od: 19.6.2012

sporočila: 994

26. okt 2016 13:06

Jernej, zakaj se ne da kopirati daljšega besedila v zasebna sporočila? Naprimer iz Worda v polje zasebnega sporočila. Vem, da ta zasebna sporočila niso mišljena za daljša pisanja, samo večkrat si že pripravim besedilo kar v Wordu in kasneje, ko imam čas in sem prijavljen na Kulinariki, le to hočem kopirati, pa ne gre. Zaradi varnosti ali je kak drug vzrok?

DBpek http://www.easy-recepti.com

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti