26. okt 2016 9:50
borka7 je napisal/a: |
Jernej: ja, zdaj pa dela. Težava, ki se je pojavljala že v stari verziji, je edino pri temah, ki so odprte na novo - pri teh odpre prvi odgovor, ne pa prvega zapisa, čeprav je nov od mojega zadnjega obiska. Pa še ena (ko sem ravno pri besedi...), za katero pa ne vem, ali je 'bug' ali 'feature' : če izberem 'vsa', pri temah z novimi sporočili svetijo zvezdice, ni pa pušćice, s katero bi lahko odprla prvo novo sporočilo v temi.
|
Sem vseeno naredil tako, da če pri vsi datumi sveti zvezdica, skakač pripelje na prvo novo sporočilo od zadnjega obiska, je nekako bolj logično. Če pa izberete zadnje 3 dni, 7 dni, poljubni datum, pa seveda skakači prikažejo linke na zadnje sporočilo od izbranega datuma.
Ti skakači so precej napredni in jih nisem zasledil še drugod v taki nastavljivosti, kot so pri nas (še možnost dodatnih zvezdic itd.).
Kar zadeva prvi hrošč, da skoči na prvi odgovor, je pa ta hrošč težko popraviti oz. odpraviti. Čeprav se sliši trivialen, bi računanje tega postopka (ali je čas za novo temo ali za prvo sporočilo) "pojedlo" kar veliko procesorskega časa. Vem, da je bilo to že na stari kulinariki. Iz istega razloga.