Jernej, morda omejitev 100 fotografij na album ne bi bila slaba, če bi to pomenilo, da lahko še vedno naknadno premeščamo slike v celotnem albumu, ne le vezano na eno stran. Vsekakor pa si zelo želim, da se tudi v prihodnje ohrani možnost premeščanja fotografij znotraj enega albuma (urejanje albuma) in seveda tudi možnost premeščanja iz enega albuma v drugega. Kako nalagam fotografije? Najprej odvisno od tega, kako dobro mi je fotografija uspela. Večino fotografij, zlasti pa lepo uspele naložim na vrh, nekatere pa nato znotraj istega albuma takoj prestavim med tematsko sorodne fotografije. Na dno ne nalagam skoraj nikoli. Drugič, aktualne fotografije (sezonska kuha in peka) običajno naložim na vrh oziroma takoj pod vrh, slednje naredim takrat, ko mi je naslovna fotografija v albumu zelo ljuba in je še ne želim zamenjati. Tudi sicer si rajši ogledujem tiste albume, kjer avtorice/avtorji nalagajo nove fotografije na vrh ali tik pod vrh. Ko odprem tak album, že na prvi strani vidim nove fotografije in mi ni treba izbrati druge opcije (najnovejše zgoraj), kajti listati do zadnje strani po albumu, ki ima več kot pet strani, da se vendarle prebijem do najnovejše fotografije, mi vzame preveč časa. Vsekakor se pa zelo veselim višje zgornje meje skupnega števila fotografij. Moje kulinarike še nisem stestirala, bom pogledala in sporočim, če se skriva še kakšen hrošček. Jernej, še enkrat hvala, ker se tako trudiš za nas
Katarinči |